KubaRS Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Ahoj Dlouho jsem hledal zkusenosti s touto diagnostikou: Diagnostika M8 CDP (funkce jako Autocom, Delphi) s OKI verze 2014 R2 cars + truck. Mate s tim nekdo zkusenosti mam O2 podle popisu by to melo jit na vsechny auta ale nerad bych slapl vedle. http://www.sbazar.cz/torcar/detail/9011469-diagnostika-m8-cdp-funkce-jako-autocom-delphi Jde mi o to ze bych to mel na normalni pouziti.Mame doma octu a feldu a tata chevroleta.Tak aby mi to slo. Diky Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 No nevim objednej si to z ciny sam a vyjde te to na tretinovou cenu. Myslim to ti udela stejnou sluzbu. np. http://www.aliexpress.com/item/New-2014-R2-VCI-DS150e-CDP-Plus-PRO-without-Bluetooth-For-DELPHI-DS150E-Truck-Car-Auto/2013763343.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 20. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Diky to me nenapadlo.Kouknu na to ale jeste by to chtelo nekoho kdo stim ma nejakou zkusenost protoze co jsem lezl po netu tak nikde nic moc.Nekdo psal ze se to sere ale ze to nevidel nevim,. Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 20. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Nikdo zde z fora nevlastni takovej klon??ze by se podelil o zkusenosti / spolehlivostí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Tak ja mam podobnou take z Ciny. Zatim v pohode. Jsem zkousel na BMW,Ford,Spark,Camaro. Vycteni chyb to zvladlo,nejake merene hodnty to ukazalo. Nesmis cekat od toho zazraky za ty prachy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 20. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Ne to necekam jde opravdu jen o vycteni zavad mozna neco malinko vic ale zadne velke akce:-) Koukal jsem se na to ten odkaz cos mi dal tak v tom mam gulas je jich mraky ale hlavne jde o cestinu takze nevim to je same s OKI cipem nebo bez , cpd/cpd+.Nevim jaky jsou tam rozdily a co s tim kdyz to prijde a nebude CZ da se nekde stahnout?a aby to slo na win 7 .Koukal jsem po ruznych forech a vsude jen nadabaji kup si origo ale ja se stim nezivim mam to jen na auto co mam doma.Proto klon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJx Marcus Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Vlastnim tiez klon, skusal som to len na felde no zatial ok, len neviem ci sa tam da resetnut na felde aj skrtiaca klapka.Inak davajte si na inzeratoch pozor na verziu 2014.3 dostanete program na CD ale aktivaciu ,resp licencny kod musite poslat predajcovi a ten nasledne svojmu na ebay cize cinankovi na youtube ma dost videi hex2 ci ako to ma prezivku.No on ma nasledne cracknuty licencny posle naspat, lenze mne to nejak nefungovalo a 2014.2 je aj na nete aj z aktivatorom, aj ked podarilo sa mo najst aj R3 aktivator ale dajak ja trdlo som ju ani neviem kedy zmazal z PC .Takze asi tak, v podstate na starsie auta je to jedno aj tak.Len aby ste vedeli.A s tou klapkou ak by vedel niekto helpnut bol by som rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Já bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost se starší krabičkou Delphi DS150EF. Ta krabička je hranatější než jsou ty současné - nemá zaoblené podélné hrany. Když ji spojím s 2014.R2, který mám ve W7 32-bit a dám test kabelu, napíše to, že HW nebyl rozpoznán. Jinak mám vše nainstalované (driver USB a tak). A s tou novou krabičkou všechno funguje jak má - ale tu budu muset vrátit. Možná potřebuje starší verzi programu - nevím. Pokud ano, nevíte, kde by byla k mání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paveol Vloženo 28. Října Sdílet Vloženo 28. Října Zdravím v roce 24 😂 tak jsem koupil rovnou dva klony 🙄😂 za 800kc za jednu s sw 2020.23 a jenom v jednom baleni cd a? Na obou noťasech win 7 a na jednom z jednoho stejného cd jiné zobrazení na druhém noťasu lepší zobrazení.V instalaci jsem se dostal jenom do půlky, kde to je v pc i s ovladačem na tu krabičku a zůstal jsem identicky na obou pc na mrtvém bodě s překopírovánim odstavců do zaregistrovaní,prostě mi nejde překopírovat ten dlouhej kód do jiného okna. Máte nějakou zkušenost či radu, co s tím, diky... Jinak kopírování textu normálně funguje dík Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.