turbokluk Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Dodělával jsem si bixenony, mám origo lampy helly ale problem s ostřikem. Zajíma mě pokud někdo máte origo světla, jak vám funguje ostřík. Já pokud potahnu pačku tak současně začne stříkat na sklo i na světla a moc se mi to nelibi, protože je šilena spotřeba vody. Chtěl bych tedy vědět jestli to origo funguje stejně blbě nebo je tam nějaky zpoždovač či jiny system ktery by třeba sepnul ostřik světel až 2vteřiny po skle, Dík Jo Superb r.2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 origo má zpoždění 2s a až pak vyjede ostřik světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokluk Vloženo 17. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 origo má zpoždění 2s a až pak vyjede ostřik světel Tak to je zrada, děkuju ponořím se do el schémat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.