dj_diablo Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Zdravím všechny, potřeboval bych poradit s kódováním. Nainstaloval jsem do Scouta (před facelift) MR2008 2 din rádio RCD 510 (Origo VW) s USB. Bohužel se mi nezobrazují údaje, když nastavím třeba klimu nebo zapnu vnitřní cirkulaci. Na starém STREAM MP3 se vše zobrazovalo korektně. Co je potřeba dokódovat, aby to šlapalo? Gateway mám 1K0 907 530 P. Rádio: 5ND035190A SW0003 HW001. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 (editace) Nemaš to nahodou RCD 510 pro činsky trh ? -edit- už jsem si zjistil že je to pro činu. Mam takovy dojem že to uplně nerozhodiš , nepodařilo se to ani klukum z vw kde je rcd primarně určeno Editováno: 13. Březen 2015, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Jo,je ro pro asijský trh. Bral jsem to z Aliexpress. Origo VW pro evropu totiž nemá USB. Takže je to rádiem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Co jsem četl na vortexu tak by to mělo byt radiem , kluci snad skoušeli všehny možne gateway a nejvic se osvedčilo Lko, ale už jsem to nedočetl kdyžtak koukni na vwvortex.com je tam celkem hezka diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Jsem to tam proklikal, ale nějakou kloudnou informaci jsem nenašel. Zkusíš sem prosím hodit odkaz, kde jsi na tu diskusi narazil? Pravda je, že mne trochu mrzí, že se ty informace nezobrazují, ale za tu cenu je to super spotřebič. Oproti starému streamu mp3 je to pořádný rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 (editace) Jen pro upřesnění RCD 510 je FL radio... A jaký máš panel klimatizace? Schválně, zobrazí se ti výhřev zadního okna? Ono to není jen o radiu;) Editováno: 13. Březen 2015, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Panel climatronic před FL. Kód nevím... Ale jestli je to podstatné, tak zjistím. Auto je 10/2008. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiq07 Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Potrebujes FL panel Klimy alebo vecicku menom polarFIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 RS a SCOUT měli delší životní cyklus než klasická octa, sice se pak dělaly kočkopsy s FL elektrikou, ale to nebude tvůj případ... musíš mít takovýhle panel http://cms2.netnews.cz/files/shop-images/5074/22298-5K0907044ES-1.jpg a podobný (záleží na tvé konfiguraci, výhřev sedaček, webasto apod.), pak jen přepinovat 2 piny a naködovat, nic světobornýho. Nevím teda jak Bolero, ale Columbus má neuvěřittenou prodlevu mezi nastavením a zobrazením, takže pokud to opravdu nepotřebuješ, nechal bych to tak jak to je:) A ten výhřev zadního okna se ti myslím zobrazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Tak nepotřebuju...hlavně jsem sehnal nový rámeček, to bych musel pořídit ten faceliftový pro nový panel, plus panel...Taková akce kvůli obrázkům na displeji nebude nutná. Pravda, že by to chtělo aspoň vyzkoušet, jestli to bude s novým panelem klimy fungovat nebo jestli je to čistě problém rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Počítám, že to bude fungovat, ale opravdu to není moc potřeba, já jsem to sice udělal, ale když jsem zjistil, jaký je to blesk, tak jsem se musel smát Ale ta funkce USB, to ti bude závidět hoodně lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Usb bude super. Kablik bude vyvedený v popelníku,takže to nebude lákadlo pro nenechavce. Ještě čekám na splitter antény, jak to dorazí, bude vše komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Radio ti půjde i bez toho, stačí mít 1 anténu, ale nepůjde ti radio text atd, ale to je detail:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 No právě, že tam nejde narvat ten konektor, proto ta redukce. Vzal jsem toto: http://www.aliexpress.com/item/VW-RCD510-310-USB-Adapter/720587143.html a na USB toto: http://www.aliexpress.com/item/USB-Extension-Cable-For-RCD510-RNS315-GOLF-MK6-JETTA-MK6-Scirocco/32289402429.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 musí se vyndat ta kovová část konektoru z toho plastu, na funkci rostlináře to nemá žádný vliv;) Ale jinak bych to sporo spíš řešil klasicky rozdvorkou a druhou anténu (200 na vrakovišti) dal do palubky. USB konektor je správný Tak ať slouží a hraje;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 (editace) Ona ta verze pro asijský trh stejnak nemá RDS. Ale to mi vůbec nevadí, stačí, když pojede rádio. Stejně poslochám hlavně svoje výběry hudby. Za tu cenu bych stejně nic lepšího nesehnal. Jen ještě řeším, jestli nepůjdou přepájet diody podsvícení. Ideální by bylo, kdyby šlo předělat i logo VW a dát tam místo toho ŠKODA. Koukal jsem se různě na fórech a nic jsem k tomu nenašel. Editováno: 14. Březen 2015, autor: dj_diablo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Měly bych takový jeden kočkopes dotaz. Kamarádovi se líbí RCD 510, chce ho taky, ale má Octavii 1 MR 2000. Redukce zapojení kabeláže by nebyla problém, ale řeším gateway. Půjde vůbec nová gateway do Oct. 1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Reseni uplne stejne jako u RNS 510, can simulator a uz ti staci jen napajeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chabal35 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Snad nebude vadit kdyz to pripisu sem, mam to same radio okta 2 pred fl RS 2008 ale radio zapnout jde, ale nehraje, baterku nevybiji.. Nejake rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Radio je původní nebo doinstalované? Důležitá otázka, jestli někdy šlo... Pokud jsi ho dodělával, kodování proběhlo? Není nastaveno na externí zesislovač? Co výpis diagnostiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chabal35 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Menil jsem puvodne bylo audience mp3. bylo nove spustil jsem zadal kod co byl prilozen, radio se spusti, ale nehraje diag. nemam leda ze by nekdo z okoli mlade boleslavi ochoten zkouknout a poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Tak jsme asi doma... zkus vyfotit uvítací obrazovku a dej sem obrázek... Ale myslím, že diagnostikou se tvůj problém vyřeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Zdravím Vás, mám Columbuse a při hraní je vše v pohodě ale jakmile chci změnu, třeba z media na radio, vcelku to trvá, není tam ta reakce hned, je prodleva normální či by to tak být nemělo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 jsi ve spatnem tematu... Je to normalni, columbus neni zadny rychlik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Mám facelit panel climatronic kdyby měl někdo zájem za 500 Kč Pak vše bude ukazovat na columbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.