Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj lidi,

jsem hrdým majitelem Supa 2003 2,5TDI a potřeboval bych poradit.

Postupně jsem měnil všechny možné pohyblivé,nepohyblivé části a přichází doba,aby se na to mrkl nějakej odborník,co tomu rozumí(elektro,motor)

Hledám někoho v okolí Brna ( ale klidně Morava),s kterým bych mohl probrat problémy a popřípadě je vyřešit.Jsem ochoten kdykoliv dojet.

Prostě nějakýho "machra" na superby.Budu vděčnej za jakoukoliv radu.Mám to auto fakt rád.

Luboš

Brno

Vloženo

Ahoj, (žádná reklama a protekce - jen zkušenost) mám dobrého známého co mi opravuje auta (dlouho jsem hledal někoho kde se postará o mé auta jako o vlastní i za dobré peníze), má dílnu v Pohořelicích, pokud chceš můžu ti na něj poslat číslo a zavolej mu a domluvte se. Nebo pokud chceš někoho z Brna tak tu má dobré renomé pan Huml z firmy RF Auto, Brno (osobně ho neznám, ale tady a na dieselpoweru je na něj jen chvála).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...