Deaconn Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Ahoj lidi, jsem hrdým majitelem Supa 2003 2,5TDI a potřeboval bych poradit. Postupně jsem měnil všechny možné pohyblivé,nepohyblivé části a přichází doba,aby se na to mrkl nějakej odborník,co tomu rozumí(elektro,motor) Hledám někoho v okolí Brna ( ale klidně Morava),s kterým bych mohl probrat problémy a popřípadě je vyřešit.Jsem ochoten kdykoliv dojet. Prostě nějakýho "machra" na superby.Budu vděčnej za jakoukoliv radu.Mám to auto fakt rád. Luboš Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Zdar, za tři týdny bude velký sraz superbů v okolí Trenčína, kde bude spousta zkušených a šikovných lidí. Dojeď a mrknem na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Ahoj, (žádná reklama a protekce - jen zkušenost) mám dobrého známého co mi opravuje auta (dlouho jsem hledal někoho kde se postará o mé auta jako o vlastní i za dobré peníze), má dílnu v Pohořelicích, pokud chceš můžu ti na něj poslat číslo a zavolej mu a domluvte se. Nebo pokud chceš někoho z Brna tak tu má dobré renomé pan Huml z firmy RF Auto, Brno (osobně ho neznám, ale tady a na dieselpoweru je na něj jen chvála). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.