Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak pánové další posum blíže k dovolené :)

1) 14 dní do odjezdu

2) Revize LPG proběhla dle plánu s dvěmi ale - 1) Prý se pomalu loučí jeden vstřik, takže příští revize bude trvat déle a bude se dělat repas

2) Dle vyjádření technika je na volnoběh trochu rozhozená benzínová mapa občas se zhoupnou otáčky) - buď lambda sonda, nebo zasviněná škrtící klapka. Je pravda, že tohohle jsem si všiml už sám, že občas reaguje klapka nestandartně a jelikož doufám, že bude jen špinavá, tak jsem se objednal k servisákovi na diagnozu, bohužel může až příští týden.

3) Zakoupena měsíční dálniční známka na Slovensko 420,-Kč. Přes www.virpay.hu zakoupena elektronická dálniční známka do Maďarska, vychází cca. 520,-Kč. Obě kupované loni za stejné peníze.

4) Co jsem zjišťoval k pohonným hmotám, tak aktuálně cena LPG v Bulharsku stále 0.99 Lv, Srbsko neověřené stránky průměr 72.9 Din, takže také pokles. Přesné info bude až cestou.

5) Táta přišel s novinkou, že tu 29 hod směnu mu zrušili, protože při čtvrtletním rovnání hodin v práci zjistili, že jich má moc a dostal volno, tedy se odjezd posouvá na dopoledne, cca. 8:30 - 9:30 hod, což nám dost ulehčí, jak průjezdy měst (vyjma Bělehradu), tak hraniční přechody - můžeme využít Bački Vinogrady a při klidné jízdě jsme v Kalotině kolem půlnoci Bulharského času.

6) Tu kamerku v odkazu v předešlé zprávě jsem zakoupil, protože za tu dumpingovou cenu jsem prostě neodolal. Neměl jsem zatím čas jí vyzkoušet, ale myslím, že na dovolené pojede. :)

7) Již se intenzivně pracuje na plánu dovolené 2016 s podtitulem pánská motojízda snů.

Upraveno od mirek2007

..kamarad jede na Zlate pisky  20.6., tak su zvedavej, jedou ve 3 lidech autem, benzinovou O II..

zvědavý na co, jestli dojedou? :kol-28:

Mirku, hned bych se nechal přibalit do kufru :kol-28:

• Autor

Záleží na jaké Zlaté písky jede, jestli do Bratislavy, nebo do Bulharska :).

Malto, takovej Jura jako ty, se vejde :)

Jo jsem zapomněl, do dovolené mi schází odpracovat 75 hodin  :kol-24:  :kol-31:

• Autor

No překvapivě, když narazíme na toto téma, tak pohoda. Mamina dokonce už nějakou dobu papká betakaroten, aby jí bulharské slunce neublížilo. Táta se těší na odpočinek a my na tu super kuchyni :) Škoda jen, že to uteče tak rychle :)

co ta kamera, koupils to ? Ono za ty prachy ofiko to zase moc dobrá cena není, ale tys měl asi na mysli cenu trochu jinou , ne ?

Tak pánové další posum blíže k dovolené :)

....

6) Tu kamerku v odkazu v předešlé zprávě jsem zakoupil, protože za tu dumpingovou cenu jsem prostě neodolal. Neměl jsem zatím čas jí vyzkoušet, ale myslím, že na dovolené pojede. :)

...

nečteš?

nečtu

nečteš, nevíš, víš jaká je ozónová díra sviňa? :kol-28:

no ta taky. Za kolik že to koupil ?

těžko řéct, jestli za těch sedmdva ... nepochlubil se, jestli jen dával odkaz na typ a měl to někde jinde za lidovou cenu

... teď mě tak napadlo Miro, jestli ty s tou kamerkou budeš taky natáčet na FKK za molem v Primorsku :kol-28:

tak su zvedavej celkove jak pojede dojede.. je to prece jen cesta 3000km, autem starym 10 let.. clovek nikdy nevi, co se mu muze prihodit... pamatuju si, ze jsem jel pred cca 5ti rokama s feldou , celou rodinou a plnym kufrem do Velkyho Mederu, reklo by se-zadna dlouha cesta.. jedu si to pianko nazpatek, venku 35 stupnu a naraz zacala valit rucicka od vody nahoru az do cervenyho.. no, reknu vam zadna prdel, vzadu 2lety decko, venku vedro jako prase, 100km od baraku,.. tak jsem zastavil na dalnici, blikacky, no nastesti to slo dolu, rozjedu se a zase vrrrr do cervenyho.. takze jsem pustil naplno topeni a 70km/h rychlosti pomale domu... tesneni pod hlavou v prdeli a vzalo to i vodni pumpu.. ja jen, ze muzete mit auto servisovane jak chcete, ale nektere veci proste neovlivnite... to jen tak na odlehceni situace.. 

no a jeste posledni postreh - primorsko letecky koncem cervna, se snidanema 8200,...  :kol-24:

• Autor

Co jsme ty 2 roky v Primorsku byli a koupeme se za molem u Salza baru, tak jsem těch nudistů moc neviděl. Zatím jsem prostě ten nuda úsek nenašel a hledat ho nebudu. Byl jsem v ČR na nuda a že bych tam mohl, viděl něco k točení, to fakt ne. Chtěl bych natočit průjezd skalami u Pirotu a pak nějaká videa z vody, ale to se uvidí dle aktuální situace. Po 2 letech jsem našel šnorchl, tak to zkusím. :) Ke kameře je mraky držáků a popruhů (cca. 20), takže využití super a hlavní využití si myslím najde na motorce :). Co se týče ceny, tak kamera včetně komplet příslušenství a 32 Gb karty vyšla v řádech několika desítek procent levněji než je v odkazu. Proto jsem neodolal. Řeknu to blbě, nesháněl jsem jí, nepotřeboval a byla koupena z rozmaru a jen díky té cenové nabídce. 

Jirko, škoda že je to letecky jen na týden. Za o něco vyšší cenu tam budu dní 14 a to se co ?? Jak by řekl Horst. "No přece vyplatí". :). Klasické dilema - 10 let staré auto, nebo 15-18 let starý Boeing,  Airbus? :)

a sak uz mlcim.... a tesim se na fotky....

točit něco na nuda je poukaz na přesdržku 

Prosím Mirka nebo Maltu, poraďte průjezd centrem Sofie. Pojedu v noci.

• Autor

Thomasek: Přečti si popis Malty a pak si to podle toho zkus na google maps. Celé město je možné projet pomocí streetview. Je to ale fakt jednoduché. Nevím v jaké fázi je dodělán ten kruhový objezd, který tam loni stavěli, ale na příjezdu do Sofie musíš jet na Centar a ne na Burgas, jakoby projedeš ten první kruhový objezd rovně. Stále rovně, po levé straně se pak po pár km objeví koryto říčky, bo co to je, přijedeš ke kruhovému objezdu, první výjezd doprava do kopce, rovně přes další kruhový objezd a na křižovatce před budovou s logem McDonald doleva. Pak několik kilometrů rovně a najednou zjištíš, že jsi na dálnici směr Burgas, Plovdiv. 

Přesné info ti můžu napsat za cca. 14 dní :)

jj, přesně :kol-47: ... na ten kruháč jsem pak myslel též ... takže pokud jsi do BG nejel loni Thomasek, tak ta světelná křižovatka, na které se rozhodovalo, zda pojedeš vlevo na severní obchvat, nebo vpravo na jižní, nebo rovně přes centrum, už není. Už vloni v červenci se namísto toho projíždělo přes rozestavěný kruhový objezd, ale výjezdy jsou pořád stejně, tedy první bude jižní obchvat, druhý výjezd centrum a třetí je na severní obchvat. Jinak je to přesně jak to stručně shrnul Mira ... pojedeš pořád rovně až k té benzince (která je na fotce v tom orbíkovém popisu), pak už se budeš řídit dle toho co jsem napsal na orbiku s příslušnými foto (můžeš tam počítat křižovatky, aby jsi něco neminul), ale je to fakt hodně jednoduché, když si zapamatuješ orientační body.

Chlapy, dík moc za info

Jedu 21.6. do Sozopolu. Já byl v BG 3x autem, ale naposled 2010. Ještě dotaz, sice se to už taky někde řešilo, ale pustěj nás Srbové na občanku?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.