Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

parada kluci...  jjj twl včera 35km k babičkam a děcka v pulce cesty.. tatkoooo kdy už tam budem... jet 1500km tak je asi zadávím..

malto a jaký máš termín?? hele, tak to má být.. sbalit se, potvrdit ubytko a jedeeeeeeeem... žádný plánování pul roku dopředu...

buď někdy v nědělu 26.7. před půlnocí, nebo v pondělí hned z rána (kolem 1 hodiny ±), abychom tam večer byli. Ale spíše to vidím na tu nedělu, abychom SK hranice překračovali kolem půlnoci (kvůli známce) a měli tak rezervu, na dopravní omezení

a čímpak pojedeš?? Fabulou nebo Rumíkem??

jedeme Rumíkem ... ikdyž věřil bych i Fábuli, že by to i přes ty kiláky ještě dala, ale mamina už jí odvykla, je prý moc malá :kol-46:  ... ještě tak přetrpí nějakou krátkou cestu jako spolujezdec, ale když jí řeknu ať s ní někam jede, brání se jak čert kříži :smich: .

já si to myslel... :kol-28:  tak pro jistotu jednu náhradní cívku, kdyby na HaTaPce odesla cestou a můžete valit....

problém s Turky bude zase o prázdninách zejména z pátku na sobotu a ze soboty na neděli

Upraveno od Thomasek33

mimochodem Miro, Bělehrad jsi jel centrem, nebo obchvat?

Jirko já celý srpen nepracuji,tak na cestu bych byl odpočatý až až a žena by asi taky k večeru něco odřídila,ale maš pravdu.Bylo by to náročné.Mám to vyzkoušené.Jezdím v zimě z Rakouska a v létě z Itálie,Pokod vyjedu na oběd,nebo odpoledne a jsem do dvou rána doma,tak se to dá,ale pokud vyrazím někdy později,nebo na noc,tak od tří do půl šesté to bývá někdy špatné.Už jsem párkrát radši schrupnul než aby se něco stalo.V rodinné radě ale Bulharsko zatím neprošlo,tak pojedem asi to Chorvatsko.Malto tak asi do Bulharska to netáhne jenom mě,ale i tvojí ženu co?Tradice je tradice.

přesně, už je to návykové :kol-28:  ... navíc rok od roku máme pocit, že víc a víc pracujeme, doma se moc nepotkáváme, tak prostě řekla, že si tu dovolenou prostě zasloužíme a že to prostě nějak musíme udělat. Prostě musíme dobít baterky a ty se pro nás nejlépe dobíjí v BG :kol-47:kol11 . Takže celý půlrok jsem byl zklamaný, že to letos neklapne a teď už jsem natěšený jak malý kluk :kol-28:

to věřím..... bulharsko je velmi návykové....

nic nevidím :kol-32:

Malto, nejde mi tam ten obrázek vložit :-(

post-11774-0-77695500-1435070627_thumb.j

Upraveno od Thomasek33

no vidíš a zadařilo se :kol-47:

aha, tak nějak jsem si to myslel, takže naprosto jednoduché. Loni jsme jeli ještě takto a tak byla popsaná i trasa na tom orbíku

post-3505-0-37874000-1435085132_thumb.jp

autentický přepis Mirovi SMSky:

"Ahoj, na fórum myslím, ale bojuju s připojením. Za celou jsem se připojil jen první den. Stále to padá, nebo blokuje. Nejde jak laptop, tak telefon. Zkouším to každý den i kvůli práci a infu co nového, ale jsem buď lempl, nebo je chyba v technice. Jinak počasí super, jsou i vlnky. Jídlo super a výlet zatím Sozopol. Ahoj Mirek"

tak aspon že je tam hezky.... člověk jak nemá 3dny net tak je v pasti.. :kol-29:

bohužel :kol-46:  ... jeden rok když jsme bydleli pod střechou, tak jsem musel vždy napsat text ve Wordu, seběhnout dolů ke Zdravkovi na lavku před obchod, otevřít fórum, copy, paste, odeslat a bylo to :kol-28:

• Autor

Ahoj chlapci, slyšel jsem, že se Vám po mně stýská. :) . No nic, dneska zataženo, tak to asi zlepšilo signál, nebo technice prospěl odpočinek, tak to chvíli funguje. 

K cestovním nákladům, které budou některé (Malta) asi zajímat. (kurz Eura cca. 27.80 - při platbě kartou)

LPG - Jurky, cena na litr 0.559 E = 15.5,-Kč/l

Daki Petr u Feketiče, cena na litr 78.90 Din = 18,20,-Kč/l

Dragoman, cena 0.99 L = 14,20,-Kč/l

Primorsko, cena 0.99 L = 14.20,-Kč/l

dálniční poplatky Srbsko v Dinárech se cena proti loňsku nezměnila, v přepočtu 169 + 56 + 76 = 301,-Kč

bulharská vigneta na shellce na Kalotině, K3 na měsíc 25 leva, nebo 15 Euro. 

Výběr leva z bankomatu bez poplatku bance vychází 14.34,-Kč za 1 leva (kurz pro výběr 27.95,-Kč/Eur), vybíral jsem zase vedle Zdravka a bez problému dal 800, jako každý rok. Kurz leva v Primorsku na výměnu všude stejně 1.91 leva za Euro, což při nákupu v ČR za cca. 28,-Kč a převodu vychází cca. 14.65,-Kč za 1 leva. 

Ceny v Primorsku v současné době bez velkých změn proti loňsku. Nevím co se bude dít s jídelními lístky po 1. červenci, všechny ceny jsou fixou, ale velké navýšení bych nečekal.

Hodně mě překvapilo, kolik je v červnu v Primorsku Čechů. Byly jsme v Jasmínu a tam ze 7 obsazených stolů bylo 6 obsazených Čechy. I ve městě je to hodně znát. Líbí se mi možnost parkování, Primorsko od tohoto víkendu jede jako v sezóně. Hodně se mi líbí prozatimní nepřítomnost plavčíků v zadní části severní pláže, co jsem našel, tak asi nastoupí 1. července. Vpředu u slunečníků až k molu plavčíci již jsou. Voda je fantastická, ale chladná. Krásně čiré moře srovnatelné některé dny s Chorvatskem, opravdu lahůdka. Letos zatím žádné chaluhy, jsou tu medúzky, ale nic děsivého. Jedině ty svině štípalky. Jedou po mě jak slepice po flusu a to se ve vodě hýbu skoro jak Usain Bolt. Nejsou letos v žádných chumlech, ale spíše samotářky, o to hůře se jim vyhýbá.

Restaurace jedou snad všechny, zatím za sebou máme Chytrou Lišku, Amigo, Afroditu, Vojdovu Valčana, Jasmín.

K hodnocení - Jasmín, čínská klasika jako v předchozích letech, velké porce, za dobré ceny, točená zagorka,

- Chytrá liška (kuma lyca) - Dražší, noblesnější, bulharsky vyhlížející. Jídlo velmi dobré, obsluha také, točené burgasko, kamenitza a myslím že i Staropramen.

- Bistro Amigo - Neochvějná klasika. Jídlo velmi dobré, obsluha super, věrnostní kartička na slevu 10% stále funguje.Pivo točená Zagorka, nebo Ariana.

- Afrodita - přes negativní zkušenosti loni jsme jí dali šanci, hlavně kvůli výbornému jídlu. SaČ kombinovaný myslí asi 20 leva, ale porce 1.000 g . :) Letos můžu tuto restauraci vřele doporučit. Široký jídelní lístek, obsluha na pohodu( byla jiná než loni) a spustili také věrnostní karty se slevou 10 % na další jídlo. Pivo myslím, že Shumenko, nebo Kamenitza

- Vojvoda Valčan - je to vedle cesty na severní pláž vlevo před hotelem Queen Nelly. Chtěli jsme ji jen tak vyzkoušet a zatím nejslabší výkon, který ji vyřadil z další návštěvy. Jídlo sice dobré, ale vlažné až studené, obsluha v pohodě, akorát se věnovala místo nám úklidu prázdných neobsazených stolů a věčně je otírala. Docela draho za nabídnuté služby.

K cestě ještě uvedu, že jsme letos jeli na pohodu a tak trochu na spoříka. Tempomat max 125 km/hod, ale spíš do 120 km/hod. Také jsme jeli vše odjeli se spotřebou dle pal. PC (benzín - 6.2 l/100km) což při obsazení plného kufru a 4 dospělých je famózní výkon a dle výpočtu ze zápisníku to dává 8.45 l LPG na 100 km s čímž jsem velmi spokojen. Cena paliva na km se tak pohybuje kolem cca, 1.3 Kč na 1 km. 

Fotky budou ale až déle, zatím přibývají na kartě a musím je trochu probrat, protože žena fotí jako ďas. Jinak kamerka funguje, neteče do ní, akorát ten lempl(já) co jí používá se ještě dost dobře nenaučil co a jak. 

super Miro, díky za zprávy. K tomu Bělehradu ... jel jsi centrem, nebo po obchvatu?

• Autor

Ahoj ahoj, tak se zase zdařilo připojení. 

Bělehrad jsem jel tentokrát po obchvatu. Na celém obchvatu zbyl 1 semafor, jinak se jede na pohodu. Z dvou dvouproudů v obou směrech je hotový jeden směr a tak je jeden pruh pro každý směr. Jeli jsme plynule cca. 50 - 90, dle toho kdo nás tlačil, jinak je tam myslím max 60 km/hod. Proti loňské páteční koloně v centru to bylo vítané. Bohužel nemám info o čase cesty, ale jelikož zpět jedeme také v pátek, ta zkusím asi zase obchvat. Cestu jsem měl najetou a jel jsem vlastně po paměti, ale jelikož jsem si už taky koupil ten "chytrý" telefon s navigací zdarma tak jsem to doma zapnul a měl to pro kontrolu. Navigace má však svoje mouchy a stále jí nevěřím :)

Včera půldenní výlet do Ravadinova a stále makaj a zlepšujou. Od loňska postavili stáje a maj malou bioZoo. Krásná procházka a opakuju se, za těch 10 Leva to stojí asi každý rok. :). Počasí zatím drží, včera sice trochu zamračeno, ale nakonec v pohodě. Odpoledne jsme dali koupání a konečně pořádné vlny. Pěkně jsme se pohoupali. Dneska klid a pohoda. Teplota moře se pomalu zvyšuje. Proti loňským létům se mi líbí čistota moře. Šnorchlujeme. 

super Miro, díky za dobré informace, asi tu Afroditu opět letos prubneme, ikdyž loni to byla také tragoška, přece jenom máme to za barákem :kol-47:  ... a jinak Amigo je naše sázka na jistotu ... hergot jak já už se těším kol11

tak jestli se nemýlím, Mira by měl dnes odjíždět

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.