vitezslav2 Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Zdravím všechny,chtěl bych poprosit o pomoc s výběrem auta.Teď mám Fabii 1.4MPI rv.2002 ,ale už to je pro nás malé.Potřeboval bych něco v kombíku.Uvažoval jsem na Octavii,Roomster,Ford Focus combi.Poradíte ?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Ahojky,já to teď taky trochu řeším,ikdyž už vlastně ne,Fabku se mi nepovedlo střelit za rozumnej peníz tak z toho sešlo,ale k věci muj favorit byl Nissan Note za 100tis ročnik od 2007/8,do 100 tis se dá jak v naftě tak v benzínu,já preferuju benzín,pěkné autí ne moc velky něco na zpusob R.Scenic,Opel Meriva,Š.Roomster a Roomstra jsem vyřadil hlavně proto,že i za 07 1.2HTP chtěj tak kurevský peníze,ještě bych se poohlíd po Seat Altea,ale to je taky dost drahý s velkým nájezdem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 15. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Ještě jsem uvažoval na Peugeotu 307 ,ale Peugeoty každej kritizuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 nesmíš koupit stočenýho a bouranýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Mám C-Maxe z Německa(jel jsem si pro něho sám resp.s kamarádem) r.v.10/2005 naj 141tis. cena 82tis. a max spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.