Publikováno Květen 16, 201510 r Zdravím všechny, na Vagu my vyskakuje chyba "nefunkční boční senzor nárazu" na straně spolujezdce. Snažil jsem se najít kde přesně se ten senzor nachází ale nepodařilo se. Tady na fóru se psalo, že u O1 se senzor nachází pod sedadlem spolujezdce ale nevím jestli to má sup dělané jinak. Může mi tady prosím někdo poradit, případně přiložit nějaké foto nebo postup co by se dalo v takovém případě dělat? Díky moc
Květen 16, 201510 r Autor Ja tam vidim jen ty dva draty, ktere jdou nahoru smerem k tomu bocnimu airbagu.
Květen 16, 201510 r Musíš pod koberec (sedačka ven, boční práh, atd. Nadzvedout koberec a někde tam bude) Senzor nárazu je vždy pevně přišroubovám přímo ke karoserii (nikoli třeba sedačce) Matně si vzpomínám, když jsem montoval hifi, tak jsem je tam viděl. Bude to stopro pod kobercem a bude to vypadat takto (tenhle je vzadu pod sedačkou)
Květen 30, 201510 r Toto není snímač pro airbag - jde o snímač zrychlení pro ABS/ESP. Snímač boč. nárazu je pod sedačkami, zezadu na nosníku. Je u něj konektor se žlutou krytkou. (6Q0909606K)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.