janstavela Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Zdravím všechny, na Vagu my vyskakuje chyba "nefunkční boční senzor nárazu" na straně spolujezdce. Snažil jsem se najít kde přesně se ten senzor nachází ale nepodařilo se. Tady na fóru se psalo, že u O1 se senzor nachází pod sedadlem spolujezdce ale nevím jestli to má sup dělané jinak. Může mi tady prosím někdo poradit, případně přiložit nějaké foto nebo postup co by se dalo v takovém případě dělat? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstavela Vloženo 16. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Libero díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstavela Vloženo 16. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Tak jsem asi slepy ale ja tam ten senzor nikde nevidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstavela Vloženo 16. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Vidite to tam nekde, nebo se divam spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstavela Vloženo 16. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Ja tam vidim jen ty dva draty, ktere jdou nahoru smerem k tomu bocnimu airbagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Musíš pod koberec (sedačka ven, boční práh, atd. Nadzvedout koberec a někde tam bude) Senzor nárazu je vždy pevně přišroubovám přímo ke karoserii (nikoli třeba sedačce) Matně si vzpomínám, když jsem montoval hifi, tak jsem je tam viděl. Bude to stopro pod kobercem a bude to vypadat takto (tenhle je vzadu pod sedačkou) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Toto není snímač pro airbag - jde o snímač zrychlení pro ABS/ESP. Snímač boč. nárazu je pod sedačkami, zezadu na nosníku. Je u něj konektor se žlutou krytkou. (6Q0909606K) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Ace !!!Ty žiješ ! Škoda, že mi nevyšel sraz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Ale jo, žiju . Třeba se potkáme na podzim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Stopro ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstavela Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Super, díky moc. Nalezeno, vyměněno, chyba vymazána, a je pokoj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.