Mira.156 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Dobrý den. Mám Ocatvia II - 2005 - 1.9TDI 77kW. Při zapnutí předních stěračů mi začnou blikat kontrolky posilovače řízení a ESP - to zůstane svítit a nelze vypnou tlačítkem. Deaktivuje se pouze při vypnutí klíčku zapalování. A největší problém to udělá při jízdě, kdy při zapnutí stěračů motor úplně ztratí výkon a přestane reagovat i plyn. Ten opět začne být funkční při vyřazení a opětovném zařazení rychlosti. Prosím o radu, čím by to mohlo být. Už jsem dostal typy jako je vlhkost či voda v kontaktech u stěračů, kdy by při jejich aktivaci docházelo ke zkratu. Ještě jsem se na to nedíval, ale vletím na to co nevidět. Ale ptám se, jestli s tím nemá už někdo zkušenosti. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.156 Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Tak problém vyřešen. Špatně přichycen kabelový svazek. Při spuštění stěračů naráželo táhlo do kabelového svazku, co tudy vede. Prodřely se izolace 4 vodičů a docházelo ke zkratu. Naštěstí vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 pochvala za napísanie riešenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.