Jany123 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 (editace) Zdravím mam takový problém na motoru 2.5 TDI V6 114Kw automat. Cca před 4tis. Kilometry mi začalo něco hučet na přední nápravě. Mam podezření na ložisko, ale nevím který. Na kole to nebude (nemá vliv má zatáčení či zatíženi) projeví se to pouze při tahu. Při minimálním povolením plynu zvuk přestane a nejvíce se projevuje při 50km/h a pak při 100 km/h. Přes stovku už nic slyšet není. Nevím po čem mam jít. Kdyby někdo poradil, byl bych vděčný . Zvuk se za ty kilometry nijak nezmění. Editováno: 24. Červen 2015, autor: Jany123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 10. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Nikdo nemá tušení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Ložisko se většinou projevuje více do zatáček (když je v háji levé, tak hlučí více do pravé zatáčky) Projevuje se hlavně neustále. V Tvém případě bych zkontroloval vůle v homokinetických kloubech Ale někdy je závada ještě méně závažná a mohla by to dělat třeba jen pneumatika (boule, utvržný vzorek, atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 14. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 (editace) Ten zvuk vypadá na nějaký ložisko v diferaku, z důvodu toho, že jak jsem po půl roce co ho mám zjistil ze majitele předemnou netušili ze má zvlášť komoru pro ojel, tudíž byl skoro na suchu (on totiž lehce tece kolem poloosy). A to právě mohlo načnout ložiska či ozubený kola, vnější homoklouby jsou nove, vnitřní nejspíš ne. Ale někdy se to hodně projeví při jízdě krokem (15-20km/h) to jsou nejhorší zvuky takový hucivo-lupací. Ale zase když pustim plyn tak je ticho. Editováno: 14. Srpen 2015, autor: Jany123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.