Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

takže, jak už jsem naznačoval v Mirovém expedičním vlákně ... ač celou dobu tvrdím, že letos to bude bez BG  :kol-26:  a že letos poprvé po osmi letech nikam nejedeme, tak už to po včerejšku není pravda, páč rada (polovic :kol-28: ) prostě rozhodla, že na tu dovolenou musíme stůj co stůj, neb děláme jak magoři celý rok, doma se skoro nevidíme, jen se míjíme, takže prostě stručně a jasně, dnes ráno jsem napsal Zdravkovi, ať nás čeká 27.7. večer, že prostě nemůžeme vynechat. A opět již podruhé, jedem jen sami dva :kol-28: . Juniorku, odpočatou ze školy a konečně o prázdninách již i plnoletou, jsme poslali ochutnat, jak se vydělává na chlebíček v denních a nočních dvanáctkách, tož jsme zvědaví :kol-28:

Takže o prázdninách vznikne nový řidič plynových vozidel jestli se nepletu? už dělá mladá autoškolu?

Poslední dva roky nazpět jsem také tvrdil, nikam nejedeme nebo maximálně někde poblíž a ono jinak. Vždycky nám mi vyšlo max. 5 dní společně , ženě jsem řekl v podvečer jedeme do Croatie,ona : " Ty jsi blázen, nejsem připravená." Já ji řekl : "A co nutně potřebujeme? Vždyť je to každý rok stejný, akorát už nevozíme jídlo. " Dal jsem Eurošbondy do ledvinky navíc, kdyby Fabule někde zkolabovala, přece jeno měla 275 tis.km a stejně za dvě hodiny byla sbalená. Když jsem byl poblíž Makarský a zjistil, že  tam  je dojezd 82km z dálnice  a 192km byl dojezd do našeho oblíbeného místa Orebič-na poloostrově Pelješaci :kol-47: , tak jsem to vzal  do Orebiče. :kol-47: Předloni 3 noci, loni 4 noci, někdo si řekne jsme blázni, když jedeš 19 hodin v kuse, ale i přesto tam člověk odpočine. A dcera, ta už se tváří, že je ráda, že vypadněme z domu. Je jí skoro 17. :kol-41: Pokud letos nevyjde čas, tak to vypadá , že mi zase rupne v K...li.

Upraveno od Casy

no a to je nej.. kdyz se to veme kolem a kolem, tak z Brna je nejblizsi more nekde kolem 700km-Istrie.. a 700km se da behem vecera ujet.. a pokud clovek nejede sobota-sobota, ale vybere si jiny den, idealne napr. pondeli vecer, tak nema co resit..

• Autor

Takže o prázdninách vznikne nový řidič plynových vozidel jestli se nepletu? už dělá mladá autoškolu?

jasan, 17.7. dělá závěrečky ... jen mám strach, že až jí přijde řidičák (do 14 dnů), my už nebudeme doma, zato fábule ano ... přece jenom bych byl u jejích začátků přítomen :kol-32: a to jí rozhodně nechci podceňovat, myslím že je talent po mně, ale ani já nezačínal jízdy samostatně

• Autor

jinak, souhlas, takové ty spontání rozhodnutí bývají nejlepší ... je ale fakt, že u nás se to zatím praktikovalo jen u takových těch jednodenních výletů, že jako se ráno vzbudíme a kam by jsme vyrazili? :kol-28:

..do Bulharska.. co mamko?? ale tak.. at je po tvym tatko.... ale vecer musime byt doma, jde ruzovka... :kol-35:

• Autor

tak to u nás naštěstí růžovka nefrčí :kol-98:

• Autor

jinak jsem si dělal rekalkulaci nákladů na cestu, dle Mirových cen a letos by mě měla cesta vyjít o cca 1500 Kč levněji :kol-47:

,,na kolik vubec vyjde cesta Boskovice-BG a zpet , vozem na LPG?

Do 6 tis i se známkama a poplatkama co malto?

• Autor

no s Roomem letos 6,5, loni to byla osmička, holt klima a dálniční tempo z něj dělá žrouta

6500 tam i zpět ????? twl tak to je hodne gut cena.. ja to cekal nekde kolem 10t...

• Autor

jasan, i se známkama a mýtným. Ale třeba v 2007 jsme to dělali s fábulí i za 4 litry :kol-28: i s výletem do Turecka

• Autor

6500 tam i zpět ????? twl tak to je hodne gut cena.. ja to cekal nekde kolem 10t...

kolem desítky bych ve dvou už rozmýšlel jestli letět. Zrovna včera jsem si dával náš termín na wizzairu, bohužel odlet jen z Katowic a na míň jak 12 litrů v našem termínu se zavazadly jsem se nedostal ... a když připočtu jedna cesta 270km (pro mě dál jak do Práglu), nějaké to 9-10 denní parkování, 270km zpátky, tak už jsme zase někde jinde ... takže vlastně není co řešit :kol-46:

Ogaři všimli jste si,že Mirek si tu klidně založil vlákno a ted si tam někde užívá a na nás kašle?Žádné nové info,fotky,prostě nic. :kol-31:

• Autor

všiml, páč jsem mu tam hodil dotaz a mám nachystaný další, ale když nereaguje :kol-32:  ... tak mu tam zatím další nepíši ... ale popíchnu ho smskou, že pro samou dovolenou kašle na kamarády :kol-28:

• Autor

tak telefon mu funguje :kol-28: , doručenka mi došla

• Autor

autentický přepis Mirovi SMSky jsem hodil do jeho vlákna

noo to neva, nic na tom nemeni to, že v srpnu je to 6990 i z brna, snidaně 910 na osobu.. takže pro dva 16000  čmelákem, bez starostí.. ale beru to, že máte s paní řízení vozu jako formu oodechu.. a když se to veme kolem a kolem tak 28,6 už zase tak mimo sezonu není, pokdu Mira píše, že to tam je OK... kamoška je taky v Bulharsku, měla by tento víkend doject tak poreferuju, jsou na Slunečním pobřeží..

• Autor

dobře, ale k těm 16 si ještě připočti další money na jídlo a dárky, popř. výlety ... já dám desítku za komplet cestu a ubytko na 9 dní v hlavní sezóně, a těch 6 budu mít na jídlo i dárky a aj nějaký ten výlet

u zdravka je ubytování za 8 (9) nocí pro dva za 3500 kč?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.