Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Přes jaký přechod pojedeš malto?Dneska jsem si vzpoměl,jak jsme jeli poprvé do BG,bez velkých příprav,tenkrát info o možnosti tankování v Srbsku nebylo,tak jsem si našel LPG čerpačku v Szegedu,hodinu jsem to tam tenkrát hledal bez navigace,nakonec našel a natankoval.Nevěděl jsem jak to je s LPG v Srbsku  a jak jsem přejel hranice tak mě málem jeblo.LPG na každém rohu.Tenkrát jsem ani nekombinoval nějaký přejezd přes hranice.Jeli jsme tenkrát v druhé polovině srpna ,datum už si nepamatuji,přjedem na Horgoš kolem 16 hod a ani jedno auto před náma.Boužel to takhle bylo naposledy.Ted kombinuji kudy jet a většinou už to moc nevyjde.Naposledy Bački Vinohrady na zpáteční cestě jsme čekali 4 hodiny.

tak za to není u nás v čr ani turistická ubytovna  :D

• Autor

tak ono to bude nějakých 3800, nevím přesně kurz teďkom, ještě jsem ho nezjišťoval, ale i tak je 15 éček za dvojku na noc v halvní sezóně dumpingová cena. V takovém Rezovu, bych bez hledání našel i za 5, ale tam končí silnice a lišky tam dávají dobrou noc. Neříkám že musím mít kravál velkoměsta, ale prázdného náměstí a ulic po 15.hodině mám za celý rok dost :kol-28: .

Nevím, budu řešit operativně, ale musím říci, že mě za poslední 3 roky Horgoš ani jednou nezklamal ... ale asi holt mám štěstí na termíny. No já když jel v 2007 poprvé, trávil jsem hooodně času na netu, abych zjistil že je čerpačka v Subotici, tak jsem se naučil sjíždět tam, ovšem jak jich postupem času přibývalo i na dálnici, tak už do Subotice jedu spíše vyjímečně.

• Autor

ale Dušane, když už jsi nakousl Bački, jel jsi je směrem do BG někdy?

Měl jsem to v plánu minulý rok,ale někde se stala chyba.Sjel jsem z dálnice na Morahalom a tam byla odbočka na Bački Vinogrady.Pak byl ale kruhač a já jel rovně a to byla chyba.Měl jsem jet doprava.To jsem si všiml ale až při spáteční cestě.Já jel ale rovně a dojel přímo na hranice na Horgoš,Těsně před budkama.S autama to tak strašně nevypadalo tak jsem se už nevracel.Čekal jsem tam tenkrát hodku.

Oprava ,dívám se ted na mapy a nejdřív byl kruháč tam se dát do leva a pak je odbočka do prava na Bački.

..alexandria dneska slevnila tyden v primorsku na 4990 letecky.. kua nejet do mederu pr. tyden tak letim....

• Autor

aha, takže se jede z Moráhalom na Bački.

Tak to je krásná cena :kol-47:

Přesně tak.Stačí sledovat ukazatele.Já boužel ale jeden tenkrát přehlédl.Je to fakt zašité.Turci tam nebyli ale vraceli jsme se v neděli,byli tam kolem 10 dopoledne a na Horgoši prý byla fronta na 6 hodin.Bylo tam ale plno Srbů,s jedním sem se dal do řeči a říkal že se jezdí koupat do Madarska.Přes týden počítám že to je lepší.Směrem do Srbska stálo 1 auto.

• Autor

no my víkendy po jedné zkušenosti absolutně vynecháváme

Sa mi zdá, že v Maďarsku v nedeľu veľa nenakúpia. Zrušili nedeľný predaj. To len ako info pre ostatných, ak niečo s nákupmi.

Malto tak dálnice v Srbsku na Bg hranice bude hotová až na podzim,tak doufám,že příští rok jí otestujem oba.

• Autor

jj, i Cordobka na orbíku psal že ještě Niš->Kalotina nefunguje. No pak už to bude luxus.

• Autor

tak mě tak cestou v sobotu při cestě z Plzně napadlo, že letos úplně vynechám cestu do Svitav do směnárny (kvůli SK dálniční a Eurům na ubytko) a to na základě smsky, ketrou jsem dostal od Poštovní banky ve čtvrtek, že ERA dává letní dárek a to všechny výběry ze zahraničních bankomatů zdarma do konce září :kol-47: . Takže známku si koupím cestou (stejně jako tuším v 2012) na OMV v Brně u IKEA, Eura si vyberu z bankomatu v Malackách, páč tam stejně budu tankovat a Leváče vyberu stejně jako loni, z bankomatu hned vedle Zdravkova pensionu, akorát s tím rozdílem, že to nebude s poplatkem jako loni (80,- + 1% z vybrané částky)

hmm tak znamky bych koupil u Lanzhotu na ,,odpocivadle,, nebo jak to nazvat, za eura a bez prirazky a urcite muzes platit i kartou.. Co se tyka vyberu penez, tak ja neplatil nikdy za vyber v zahranici, banka pocita ,,stredni kurz,, a uplne nejlepe vyjde placeni kartou i v hospodach, proste jsem rekl-do you accept Visa card?  a bylo.. pak jsem dal obsluze euro, dve jako tuzer a hotovo...

Nejak nechapu proc lidi porad zivi banky typu sporitelna  era a podobne molochy, kdyz nizkonakladove banky, v mem pripade mbank, poskytuji srovnatelne sluzby zdarma.. :kol-32:  ale tak, je to kazdeho vec...

EDIT-kamos mi menil eura v Hevline, pred 14ti dny to vychazelo 27.30 per ojro... co jsem se dival v brne tak vse nad 28ka ce

Upraveno od JirkaBrno

• Autor

to se mi právě nechce, nikde sjíždět a pobíhat po odpočívadle, na benzince se popř. i vyvenčíme :kol-28: . Jinak k tomu živení ... to máš těžké měnit, když máš banku několik let, je s tím pak lítání, měnění, inkasa, trvaláky, v hokně nahlásit a bůhví kde ještě ... vím, jak nerad jezdím na pobočku, když potřebuji cokoli vyřídit ... fakt další martirium bych absolvovat nechtěl ... holt v určitých věcech jsem konzerva :kol-28: . Jinak minulý pátek v Brně na Svoboďáku a okolí u arabálů jsem viděl kurz 27,40-27,47 a v té směnárně ve Svitavech jsem jen pro zajímavost volal a měli v pá 27,80

no, nesjizdis nikde, proste prejedes CR a na sk strane-Brodske -hned vedle dalnice je byvala celnice a tam koupis znamku, je to neco podobneho jako kdyz jedes z Hevlina na LAA tak jen odbocic a jses tam, se na to muzes mrknout na google maps.. muzes se tam i vyvencit.. :kol-28:

Ja s tim bojoval taky dlouho ceska sporitelna banda grazlu a jednoho dne jsem rekl DOST a uz to bylo... vsechno prevedl , nahlasil v praci a muzou mi bozkat... a jen tak mimochodem, moje manzelka za 6odeslanych plateb a 5 prichozich platila mesicne poste 160 korun za sluzby.. :kol-46:  taky uz tam neni...

• Autor

ale jo to vím, že tam ta budova je, jen se mi nechce tam někde o půlnoci hledat okénko, kde se to prodává, nikdy jsem jí tam nekupoval ... takže myslím, že ani letos to hledat nebudu :kol-28:

• 2 týdny později...
  • Autor

tak ještě 10 pracovních dní, pokud se teda vůbec někam pojede ... polovic má vyhozené koleno, takže resumé padne asi ve čtvrtek po ultrazvuku :kol-32:

ajajajajaj... to nám to vzalo nějaký velký zvrat..

ale neboj pojede se.

• Autor

zatím v to pořád věřím ... ani by mi nevadilo, kdybych to měl odjet celou tu cestu

Tak snad to vyjde Martine.U nás taky změny.V neděli a pondělí proběhlo koupání v Italském moři a návštěva Benátek.Bylo parádně.Ve středu jela manželka domů a dnes mi šéf řekl,že můžu už taky na dovolenou.Jsem ještě v Itálii,zítra v 9 vyrážím domů a jestli ženu přemluvím,tak v pondělí ráno vyrážíme směr Balkán.Zatím to vypadá nadějně,ale protože to je tak na rychlo,nemám nic,známky atd tak asi opět přespíme v Dragomanu a v uterý dopoledne u moře.Manželka má dovolenou do neděle,možná jí to prodlouží do pondělí,tak snad to vyjde.Tato celá myšlenka vznikla před hodinkou,tak jsem zvědavý,jesli to vyjde.

• Autor

hezkýýýýý :kol-47: , takové dovči jsou nejlepší :kol-31:  ... prostě se teď rozhodnout a vyrazit ... ať vám to vyjde

• Autor

tak u nás je to stále 50 na 50. Kontrola na ultrazvuku nedopdla žádná sláva ... nakonec se z toho vyklubalo i něco dalšího ... teď v sobotu máme jet na křtiny do Plzně, tak to bude asi taky jeden z faktorů, který o tom rozhodne ... pokud bude  325km nic moc, tak je jasné, že 1650 bude na nic a to ani nepočítám s tím, že by polovic řídila, s tím jsem srozuměn to odjet sám ... chjo :kol-32:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.