Červen 25, 201510 r Přes jaký přechod pojedeš malto?Dneska jsem si vzpoměl,jak jsme jeli poprvé do BG,bez velkých příprav,tenkrát info o možnosti tankování v Srbsku nebylo,tak jsem si našel LPG čerpačku v Szegedu,hodinu jsem to tam tenkrát hledal bez navigace,nakonec našel a natankoval.Nevěděl jsem jak to je s LPG v Srbsku a jak jsem přejel hranice tak mě málem jeblo.LPG na každém rohu.Tenkrát jsem ani nekombinoval nějaký přejezd přes hranice.Jeli jsme tenkrát v druhé polovině srpna ,datum už si nepamatuji,přjedem na Horgoš kolem 16 hod a ani jedno auto před náma.Boužel to takhle bylo naposledy.Ted kombinuji kudy jet a většinou už to moc nevyjde.Naposledy Bački Vinohrady na zpáteční cestě jsme čekali 4 hodiny.
Červen 25, 201510 r Autor tak ono to bude nějakých 3800, nevím přesně kurz teďkom, ještě jsem ho nezjišťoval, ale i tak je 15 éček za dvojku na noc v halvní sezóně dumpingová cena. V takovém Rezovu, bych bez hledání našel i za 5, ale tam končí silnice a lišky tam dávají dobrou noc. Neříkám že musím mít kravál velkoměsta, ale prázdného náměstí a ulic po 15.hodině mám za celý rok dost . Nevím, budu řešit operativně, ale musím říci, že mě za poslední 3 roky Horgoš ani jednou nezklamal ... ale asi holt mám štěstí na termíny. No já když jel v 2007 poprvé, trávil jsem hooodně času na netu, abych zjistil že je čerpačka v Subotici, tak jsem se naučil sjíždět tam, ovšem jak jich postupem času přibývalo i na dálnici, tak už do Subotice jedu spíše vyjímečně.
Červen 25, 201510 r Měl jsem to v plánu minulý rok,ale někde se stala chyba.Sjel jsem z dálnice na Morahalom a tam byla odbočka na Bački Vinogrady.Pak byl ale kruhač a já jel rovně a to byla chyba.Měl jsem jet doprava.To jsem si všiml ale až při spáteční cestě.Já jel ale rovně a dojel přímo na hranice na Horgoš,Těsně před budkama.S autama to tak strašně nevypadalo tak jsem se už nevracel.Čekal jsem tam tenkrát hodku.
Červen 25, 201510 r Oprava ,dívám se ted na mapy a nejdřív byl kruháč tam se dát do leva a pak je odbočka do prava na Bački.
Červen 26, 201510 r ..alexandria dneska slevnila tyden v primorsku na 4990 letecky.. kua nejet do mederu pr. tyden tak letim....
Červen 26, 201510 r Přesně tak.Stačí sledovat ukazatele.Já boužel ale jeden tenkrát přehlédl.Je to fakt zašité.Turci tam nebyli ale vraceli jsme se v neděli,byli tam kolem 10 dopoledne a na Horgoši prý byla fronta na 6 hodin.Bylo tam ale plno Srbů,s jedním sem se dal do řeči a říkal že se jezdí koupat do Madarska.Přes týden počítám že to je lepší.Směrem do Srbska stálo 1 auto.
Červen 27, 201510 r Sa mi zdá, že v Maďarsku v nedeľu veľa nenakúpia. Zrušili nedeľný predaj. To len ako info pre ostatných, ak niečo s nákupmi.
Červen 28, 201510 r Malto tak dálnice v Srbsku na Bg hranice bude hotová až na podzim,tak doufám,že příští rok jí otestujem oba.
Červen 28, 201510 r Autor jj, i Cordobka na orbíku psal že ještě Niš->Kalotina nefunguje. No pak už to bude luxus.
Červen 30, 201510 r Autor tak mě tak cestou v sobotu při cestě z Plzně napadlo, že letos úplně vynechám cestu do Svitav do směnárny (kvůli SK dálniční a Eurům na ubytko) a to na základě smsky, ketrou jsem dostal od Poštovní banky ve čtvrtek, že ERA dává letní dárek a to všechny výběry ze zahraničních bankomatů zdarma do konce září . Takže známku si koupím cestou (stejně jako tuším v 2012) na OMV v Brně u IKEA, Eura si vyberu z bankomatu v Malackách, páč tam stejně budu tankovat a Leváče vyberu stejně jako loni, z bankomatu hned vedle Zdravkova pensionu, akorát s tím rozdílem, že to nebude s poplatkem jako loni (80,- + 1% z vybrané částky)
Červen 30, 201510 r hmm tak znamky bych koupil u Lanzhotu na ,,odpocivadle,, nebo jak to nazvat, za eura a bez prirazky a urcite muzes platit i kartou.. Co se tyka vyberu penez, tak ja neplatil nikdy za vyber v zahranici, banka pocita ,,stredni kurz,, a uplne nejlepe vyjde placeni kartou i v hospodach, proste jsem rekl-do you accept Visa card? a bylo.. pak jsem dal obsluze euro, dve jako tuzer a hotovo... Nejak nechapu proc lidi porad zivi banky typu sporitelna era a podobne molochy, kdyz nizkonakladove banky, v mem pripade mbank, poskytuji srovnatelne sluzby zdarma.. ale tak, je to kazdeho vec... EDIT-kamos mi menil eura v Hevline, pred 14ti dny to vychazelo 27.30 per ojro... co jsem se dival v brne tak vse nad 28ka ce Upraveno Červen 30, 201510 r od JirkaBrno
Červen 30, 201510 r Autor to se mi právě nechce, nikde sjíždět a pobíhat po odpočívadle, na benzince se popř. i vyvenčíme . Jinak k tomu živení ... to máš těžké měnit, když máš banku několik let, je s tím pak lítání, měnění, inkasa, trvaláky, v hokně nahlásit a bůhví kde ještě ... vím, jak nerad jezdím na pobočku, když potřebuji cokoli vyřídit ... fakt další martirium bych absolvovat nechtěl ... holt v určitých věcech jsem konzerva . Jinak minulý pátek v Brně na Svoboďáku a okolí u arabálů jsem viděl kurz 27,40-27,47 a v té směnárně ve Svitavech jsem jen pro zajímavost volal a měli v pá 27,80
Červen 30, 201510 r no, nesjizdis nikde, proste prejedes CR a na sk strane-Brodske -hned vedle dalnice je byvala celnice a tam koupis znamku, je to neco podobneho jako kdyz jedes z Hevlina na LAA tak jen odbocic a jses tam, se na to muzes mrknout na google maps.. muzes se tam i vyvencit.. Ja s tim bojoval taky dlouho ceska sporitelna banda grazlu a jednoho dne jsem rekl DOST a uz to bylo... vsechno prevedl , nahlasil v praci a muzou mi bozkat... a jen tak mimochodem, moje manzelka za 6odeslanych plateb a 5 prichozich platila mesicne poste 160 korun za sluzby.. taky uz tam neni...
Červen 30, 201510 r Autor ale jo to vím, že tam ta budova je, jen se mi nechce tam někde o půlnoci hledat okénko, kde se to prodává, nikdy jsem jí tam nekupoval ... takže myslím, že ani letos to hledat nebudu
Červenec 10, 201510 r Autor tak ještě 10 pracovních dní, pokud se teda vůbec někam pojede ... polovic má vyhozené koleno, takže resumé padne asi ve čtvrtek po ultrazvuku
Červenec 11, 201510 r Autor zatím v to pořád věřím ... ani by mi nevadilo, kdybych to měl odjet celou tu cestu
Červenec 11, 201510 r Tak snad to vyjde Martine.U nás taky změny.V neděli a pondělí proběhlo koupání v Italském moři a návštěva Benátek.Bylo parádně.Ve středu jela manželka domů a dnes mi šéf řekl,že můžu už taky na dovolenou.Jsem ještě v Itálii,zítra v 9 vyrážím domů a jestli ženu přemluvím,tak v pondělí ráno vyrážíme směr Balkán.Zatím to vypadá nadějně,ale protože to je tak na rychlo,nemám nic,známky atd tak asi opět přespíme v Dragomanu a v uterý dopoledne u moře.Manželka má dovolenou do neděle,možná jí to prodlouží do pondělí,tak snad to vyjde.Tato celá myšlenka vznikla před hodinkou,tak jsem zvědavý,jesli to vyjde.
Červenec 11, 201510 r Autor hezkýýýýý , takové dovči jsou nejlepší ... prostě se teď rozhodnout a vyrazit ... ať vám to vyjde
Červenec 16, 201510 r Autor tak u nás je to stále 50 na 50. Kontrola na ultrazvuku nedopdla žádná sláva ... nakonec se z toho vyklubalo i něco dalšího ... teď v sobotu máme jet na křtiny do Plzně, tak to bude asi taky jeden z faktorů, který o tom rozhodne ... pokud bude 325km nic moc, tak je jasné, že 1650 bude na nic a to ani nepočítám s tím, že by polovic řídila, s tím jsem srozuměn to odjet sám ... chjo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.