Tarantulas Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Supr, už jsem myslel že to tady zaspalo. Merkur je pěkný kemp, hlavně okolí je nádherné a určitě bude kam vyjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Super, uz se tesim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 dobrá volba pane Kubino :-) Kdysi jsme tam měli tu čest sraz mít a bylo tam skvěle.Já to beru zase od středy.Teda prozatím.Možná že to ještě prodloužíme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Ty jo tam mě unesli kamarádi na rozlucku se svobodou před 5 lety, a byli to tam super, dobrá volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 ještě neodezněl pořádně letošní podzimní sraz a už se těším na ten jarní 2016.Tam pojedu snad na týden :-)))) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Poprosim bungalov ;-) vyzera to super tesime sa ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Chci taky bungalow a ideálně vedle Michala. Vypijeme tatranský čaj, pak budeme dělat bordel, Michal s Léňou se nevyspí a tím pádem si nás budou dobře pamatovat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 A od ktereho dne Hanz přijedeš? a do kterého dne se zdržíš? :-) Hmm ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 sobota dopol do neděle... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 já chci taky bungalov :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 (editace) Já sem to zdá se mi, že už psal ale pro zichr to napíšu znova :-) Chci taky bungalov :-) A Marťas taky určitě :-) a Filda Tarantulas bude chtit taky si myslim :-) Co Fildo jo ? Editováno: 10. Říjen 2015, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Tak určitě, klasická trojka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Byl by bungalov pro 2 osoby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 To je jako kdyby ses zeptal, jestli se dělá Superb pro dvě osoby, a nebo čekal na další tři lidi, protože výtah je pro 4 osoby 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Heej taky prosim bungalov pro dve osoby :-) diky diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Ja poprosím jedno parkovacie miesto niekde v centre diania... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 To je to nejmenší. Jen bacha na stromy při couvání 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 167 dní a 12 hodin do srazu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Pomalu čas začít dávat auta do kupy, aby zas nebyly výmluvy na to, že je kára v servisu, co... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Tak tak :-) Už se těším jak malej Jarda :-) Hlavně se musí z alkoholem normálně :-) Ať se náhodou nestane, že to tam někdo zbluje :-D :-D :-D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 (editace) No je to ještě doba, ale to uteče jak voda Jo, tam někdo blinkal, že o tom nic nevím , ale aspon byla sranda Editováno: 4. Prosinec 2015, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Myslím,že ne-e ... Já to píšu jen pro jistotu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 (editace) no tak som si to pekne vsetko prelistoval a tesim sa. Ten kemp je uzasny a v super lokalite, velmi sa mi to paci ked som to pozeral na mapach. Snad uz nebudu problemy s PCR a budem moct konecne ukazat mojho supika...a spoznat novych ludi. Editováno: 21. Prosinec 2015, autor: Kuban3c 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 (editace) To mi připomnělo kontrolu Ghostbustera (Michala) PČR na posledním srazu Editováno: 21. Prosinec 2015, autor: SUP1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.