Supry Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 (editace) Super sraz už se těšim na další Doctorone: snad jsi to po cestě zpět nešetřil kvůli mě Editováno: 22. Květen 2016, autor: Supry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 22. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 tak fotky sem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 22. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 něco málo ode mně, moc jsme nefotili, určitě se tu posbírá hromada fotek 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 No tak trochu, pak jsem tankoval a dal si sejk a myslel že tě dozenu, dohnal jsem pak Ace a Milana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supry Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 (editace) Já pak to pak valil a sjel sem už na Benešov no ale taky sem čekal kdy na mě v zrcátku bafne bronzový sup Editováno: 22. Květen 2016, autor: Supry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Jo tak, no vidíš a já si říkal ať tě moc netrapim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supry Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Aha sem si říkal ... no kousek za shellkou se na mě nalepil focus tak sem musel víš jak Odesláno z mého SAMSUNG GALAXY NOTE 3 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Tomu rozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 (editace) Pánové a dámy, byli jste perfektní, jako vždy. Jsem sice "černá ovce", ale rád jsem Vás viděl. Přidávám jedno foto (tomuto pánovi velký obdiv, já bych to nepřežil) Editováno: 23. Květen 2016, autor: SUP1 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Tak bando. Pocasi vam vyslo. A i ucast byla super koukam. :-). Skoda ,ze jsem se nemohl zucastnit :-(. Tak snad podzimni vyjde. A jak tak koukam. Tak Filip to asi zapil nejvic. :-). I to se obcas stava :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Sraz byl super a pocasi vyslo krasne. uz aby byl dalsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Sraz parádní a vyčerpávající Ale konečně taky vyšlo počasí a ne jako vždy. Kubovi díky za hlavní organizaci skrz ubytování, sme čučel že na těch kartičkách bylo dokonce i jméno a spz auta Spanilka co jsem plánoval mohla být klidně i delší, osobně projížďky dědinama mě moc bavily, ale v takovém počtu aut so to moc nedá aby jsme se nepotrhali. Byl jsem na drátě s klukama co byli na konci a když já vyjížděl z dědiny tak Luba mi říkal že tam ještě ani není Sprinty na letišti, to byl asi prvně nějaký adrenalinový zážitek na sraze, ale dobré, sme si porovnali jak ty naše kárky vůbec jedou Banda suprová, i novačci byli super takže o dobrou náladu nebyla nouze. Tak snad se toho brzo někdo ujme a může se naplánovat další sraz a já si zaškrtnout dovolenou v práci a pak se už jen těšit a do dalšího srazu na autě poladit pár věcí. Mám taky nějaké fotky, ty se pokusím během večer sem nějaké nahrát. A na závěr, děkuji že jsem díky tomuto autu poznal takovou bandu, je to paráda a stojí to za to 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarino2 Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Syn vám tam pridal pohyblivé obrázky 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Super, díky moc. Jak budu na wifi hned to shlédnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Parada, pěkná práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Perfekt video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Úžasný video, shlédl jsem ho s husí kůží, díky za něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Výborný video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Tak přikládám i já nějaké fotky z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Ahoj, koukám, že vám vyšlo počasí. Škoda, že jsme se nemohli kůli rodinným záležitostem tentokrát účastnit. Nicméně už se s Luckou těšíme na podzimní sraz. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Díky za další super sraz a Kubovi za organizaci. Video je perfektní, to je úplně jiný náhled na sraz. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarino2 Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Som rád že sa vám video páči.Vzhľadom na to že nikto nevedel vopred že sa tam budem motať v kolóne a predbiehať prípadne sa nechať predchádzať to nakoniec celkom dobre vyšlo.Otestoval som že pri 130km/h ešte kamera neuletí zo strechy ale zistil som že sa trochu chveje držiak pri volnobežných otáčkach tak to budem musieť vylepšiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 To Kubinos: Nebudu se tu veřejně vyjadřovat. Ale nepřijela jsem na sraz, ale za rodičema a vzít mamku do Mikulova na výlet. Původní plán byl nechat auto venku před kempem, ale nakonec jsme jej vzali dovnitř. Tak se omlouvám, že jsme asi něco narušili. Jinak po shlédnutí všech fotek a videi, měli jste krásný sraz A Filip to pěkně vše připravil, aby sobota proběhla, jak proběhla, paráda Mějte se krásně a snad na podzim se uvidíme všichni a co sme si to sme si a nebude už to nikdo vytahovat. Ahoooj druhá černá ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Syn vám tam pridal pohyblivé obrázky chlapci krásné video.Palec hore.A ta kvalita hmmmmmm ....... 1* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Jo jo, video dalo srazu úplně jiný rozměr. Příště by to chtělo třeba ještě dron, ale to už by jsme chtěli moc Btw, tak co už se někdo chytá zářijového srazu? Teď je doma mezi srazy krátká tak by jsme neměli nechat nic náhodě. Nebo by jsme mohli třeba zatím vybrat datum, aby jsme si mohli náhlásit dovolený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.