Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Supr, už jsem myslel že to tady zaspalo. Merkur je pěkný kemp, hlavně okolí je nádherné a určitě bude kam vyjet.

Super, uz se tesim.

dobrá volba pane Kubino :-)

Kdysi jsme tam měli tu čest sraz mít a bylo tam skvěle.Já to beru zase od středy.Teda prozatím.Možná že to ještě prodloužíme :-)

Ty jo tam mě unesli kamarádi na rozlucku se svobodou před 5 lety, a byli to tam super, dobrá volba.

ještě neodezněl pořádně letošní podzimní sraz a už se těším na ten jarní 2016.Tam pojedu snad na týden :-))))

Poprosim bungalov ;-) vyzera to super tesime sa ;-)

Chci taky bungalow a ideálně vedle Michala.

Vypijeme tatranský čaj, pak budeme dělat bordel, Michal s Léňou se nevyspí a tím pádem si nás budou dobře pamatovat :kol-27:

A od ktereho dne Hanz přijedeš? a do kterého dne se zdržíš? :-) Hmm ? :-)

sobota dopol do neděle...

já chci taky bungalov :-)  

Já sem to zdá se mi, že už psal ale pro zichr to napíšu znova :-) Chci taky bungalov :-) A Marťas taky určitě :-) a Filda Tarantulas bude chtit taky si myslim :-) Co Fildo jo ?

Upraveno od Airman64

Tak určitě, klasická trojka ;)

:kol-35:  kol9:kol-47:  :kol-55:  

To je jako kdyby ses zeptal, jestli se dělá Superb pro dvě osoby, a nebo čekal na další tři lidi, protože výtah je pro 4 osoby :kol-28:

Heej taky prosim bungalov pro dve osoby :-) diky diky :-)

• 4 týdny později...

Ja poprosím jedno parkovacie miesto niekde v centre diania...

To je to nejmenší. Jen bacha na stromy při couvání :kol-27:

• 4 týdny později...

167 dní a 12 hodin do srazu :-)

Pomalu čas začít dávat auta do kupy, aby zas nebyly výmluvy na to, že je kára v servisu, co...

Tak tak :-) Už se těším jak malej Jarda :-) Hlavně se musí z alkoholem normálně :-) Ať se náhodou nestane, že to tam někdo zbluje :kol-33::kol-31: :-D :-D :-D 

No je to ještě doba, ale to uteče jak voda :) Jo, tam někdo blinkal, že o tom nic nevím :):D, ale aspon byla sranda :)

Upraveno od Tarantulas

Myslím,že ne-e :kol-28:  ... Já to píšu jen pro jistotu :-D

• 3 týdny později...

no tak som si to pekne vsetko prelistoval a tesim sa. Ten kemp je uzasny a v super lokalite, velmi sa mi to paci ked som to pozeral na mapach. Snad uz nebudu problemy s PCR a budem moct konecne ukazat mojho supika...a spoznat novych ludi.

Upraveno od Kuban3c

To mi připomnělo kontrolu Ghostbustera (Michala) PČR na posledním srazu  :kol-27:

Upraveno od SUP1

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.