KubinoS Vloženo 29. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Supe, myslí tím pokyn až vyvěsím tabulku s výši zálohy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 1. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Takže přátelé, zasílám kompletní pokyny k platbě zálohy ubytování. Záloha na ubytování ve výši 70% ve prospěch účtu KB: 35-1435320227/0100, do zprávy pro příjemce napište jméno nebo nick. Platbu uhraďte, prosím pokud možno do středy 4.5.2016 Na místě pak po příjezdu všech účastníku tzn. asi v sobotu vyberu zbytek, a zase musím jednorázově doplatit na recepci (kvuli nějakýmu jejich systému). K doplatku bude připočteno parkovné (dle ceníku 40,-Kč/den) a pobytový poplatek (10,-Kč/den/osoba) Záloha je vratná. Jednou denně (večer) zkontroluji příchozí zálohy a uvedu do tabulky proběhlou platbu pro Vaši zpětnou vazbu. Odkaz na tabulku https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UIh3PHA7UCokt2JnFyNanPWyfaGTbKSVECvphWSDfBw/edit?usp=sharing pokud to někomu nefunguje tak SZ. Děkuji za projevenou důvěru. Doplnující info: V kempu není k dispozici palivové dřevo, pokud má někdo možnost vemte sebou nějaký to polínko :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 V mene Slovákov Dakujem Tomaskeny za to ze to za nás cvakol, klobúk dole a len ma to utuzuje v tom ze sme SUPERB banda rovnako aj Jakubovi za organizaciu a trpezlivost :-) uz sa na Vas tesime 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 4. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Ahoj přátelé, dnes byla oficiálně vystaveno potvrzení o rezervaci, viz. odkaz, najdete tam všeobecné podmínky. Hlavně pejskaří ať čtou. https://drive.google.com/open?id=0B_jFHbmmiU--NkFVZVM3eTJfbVU Pro identifikaci jednotlivých účastníků při jejich budu potřebovat zaslat: jméno příjmení, datum narození a SPZ vozidla (stačí jeden z daného auta) aby Vás mohla recepční zapsat. Pro ty kdo dojedou jen na "kukačku" budou hradit jednodenní vstupné 25Kč + parkovné 40,- Vzhledem k tomu že jsou tu tací co chtějí spát v autě, nevím jak se to bude nebo nebude kontrolovat, jelikož je to tam hlídané, protože to není kemp na který jsme uplně asi zvyklý, ale spíš maloměsto. Já se na to neptal ani nic nikde nehlásil, je to na Vaše tričko!!! Znovu děkuji za projevenou důvěru, a budu doufat že se sraz jako vždy vyvede...Počasí je na Vás, jaké dovezete!!! https://drive.google.com/open?id=0B_jFHbmmiU--NkFVZVM3eTJfbVU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Ahoj bando. Tak jen tedy doplnuji. Ze Jarniho srazu se nezucastnim. Ale podzim to jisti :-). Tak uzivejte. Hlavne bez nehod :-). A krasne pocasi Vam preji. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Ahoj Superbáci přijedu na sraz 18 - 19 víc mi práce nedovolí 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Čus kámo, ty ses ještě neuchlastal tím vínem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Ty voe filo nazdar, a máš ještě supa? Nebo už MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Tak přijedu SO+NE, v pátek to nestihnu... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 No Filip by měl mít dvojku ne? Tebe také rád vidím Štěpáne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 No já vás všechny rád uvidím. Filip ji prodával, ale nevím jak to dopadlo. A Ace super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomaskeny Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Platba za bratry ze Slovenska nebyl problém. Když mohu, pomůžu. Ale vážím si poděkování. Už jen dva týdny dámy a pánové 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 (editace) Tak malá změna ohledně vyjížďky. Jelikož zrovna v sobotu jsou v Mikulově vinné trhy a Mikulovské slavnosti chtěl bych se mu vyhnout obloukem protože to tam bude nejspíš auto na autě a bohužel určitě i to vyhlídlé parkoviště bude plné. Tak jsem zvolil jinou trasu a fotky by jsme mohli udělat v Popicích na letišti. Celková délka vyjížďky je 30 km, s tím že 15 km se pojede na to letiště a dalších 15 km zpět do kempu. Zpět do kempu jsem zvolil jinou trasu, uděláme v podstatě takové kolečko aby trasa nebyla stejná. Cesta zpět bude po hrázi která půlí nádž Nové Mlýny s krásným výhledem na Pálavu. Pod samotnou Pálavou taky pojedem přes Dolní a Horní Věstonice. Přikládám odkaz na trasu a mapku trasy. Když se na tu trasu podíváte tak to kolečko se pojede po směru hodinových ručiček. Názory a připomínky vítám. https://mapy.cz/zakladni?planovani-trasy&x=16.6010700&y=48.9085178&z=12&rc=9mH3PxSKzwkMJxSbQE9mUI-xSOCg9mM1-xRyoSax0xSKdW&rs=coor&rs=addr&rs=coor&rs=coor&rs=coor&ri=&ri=10051480&ri=&ri=&ri=&mrp={%22c%22%3A1%2C%22tt%22%3A1}&mrp={%22c%22%3A1%2C%22tt%22%3A1}&mrp={%22c%22%3A1%2C%22tt%22%3A1}&mrp={%22c%22%3A1%2C%22tt%22%3A1}&mrp={%22c%22%3A1%2C%22tt%22%3A1}&rt=&rt=&rt=&rt=&rt= Editováno: 7. Květen 2016, autor: Tarantulas 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 A na letišti dáme nějaký Drag race. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Ahoj holky Supa stále mám a vínem jsem se ještě neuchlastal ba naopak jsem si k tomu ještě vzal další 2 práce ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 brzy bude připraven [emoji1] [emoji1] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 dobry napad zdvihnut auto "hore nohami" a lestit ho zo spodu Inak nováčik sa hned pozná 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Koukám že se to celý otočilo vzhůru i přesto že v tlf to mám normálně [emoji1] [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 (editace) Tak jsme dnes byli s Peťů omrknůt letiště v Popicích. V pozdadí nebudem mít Mikulov, ale Pálavu. Možná je to nakonec lepší místo pro nějaké scenérie Na každém konci letiště jsou velké plácky, ale pro focení se rozmístíme na trávu. Byli jsme to projít, ani břichoplazovci by tam neměli mít problém Editováno: 8. Květen 2016, autor: Tarantulas 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Super místečko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Velmi super místo pro superB:) vždycky tyhle pláně mají něco do sebe. Jen aby vyšlo počasí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Heh šprinty budú? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Kliďo píďo, snad to nikdo neuvaří 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Já se budu dívat moje auto na sprinty nepůjde ))) chudák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Tak mám jedno montovani na sraz, ale jen malé, potřebuji poradit, jak se dostanu k žárově v zrcátku, takže první oběť pro montéry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.