czechmichael Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Ahoj vsem. Predne se omlouvam jestli jsem toto tema zbytecne zalozil znovu. Nikde jsem nic podobneho nenasel.Mam Superba 2002 1.9 96 kw. A mam moznost do nej sehnat DX+MF volant. Je to z Anglicke verze Supa. A tak se chci optat jak obtizne je to prenda a zda-li to vubec je mozne. Na co si dat pri koupi pozor.? Dekuji moc za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Cus Michale :-) Mám takový pocit, že k MF volantu potřebuješ nějaký kroužek a samozřejmě bude určitě třeba nějaké nakodování pač volant komunikuje pres CAN-BUS sběrnici :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 22. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Hmmm takze s tim je prace jak na kostele. Ale nechci to tam nechat. Ja to vzdy chtel a shanel :-/. Nevim na koho se s tim obratit. Kdo by mi s tim pomohl. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Zkus zkontaktovat uživatele Rolbař. Je v Praze. Tady odkaz na stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 22. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Diky moc. :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.