jozinec Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 ahoj, mám dotaz za jízdy mám xenony stále v dolní poloze, takže nic nevidím. vždycky když jsem ráno otočil klíčkem viděl jsem na zdi jak jedou světla na horu a dolů. a slyšel asi nejspíš motůrky jak s tím hýbou. Teď slyším motůrky také, ale světla po zdi urazí sotva pár centimetrů a zůstanou v dolní poloze. Obě dvě. Takže jízda v noci nic moc. Xenony jsou tam originál. Bude chyba ve světlech nebo v těch čidlech na nápravách? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 no treba dat na diagnostiku a kuknúť sa do RJ svetlá, ale určite bude nejaké cidlo na náprave zle, keď zapnes svetlá malý by sa sklopiť a naklopit (resp. nastaviť do polohy podľa cidiel) ak nejaké nefunguje tak nevedie kde sa majú nastaviť a ostanú dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.