bazycek Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Zdravim. Mam dotaz. Pri rozjezdech 1 a 2 stupen citim od predku lupnuti. To same lupnuti se taky projevuje pri prejizdeni nerovnosti a zataceni do prava vzdy to v zatacce lupne jednou a citim to z leve ridicove strany. Menil sem tlumice pruziny a napravu od pasata meyle hd a tyc rizeni. Honouse i dva loziska vepredu prakticky je predek novy poloosy sou cajk. Mujmechos na zavadu a lupani neprisel tak sem dal auto k inspekci do jedineho servisu v karvine kde to znama vim ze tam nejsou kurvy. Ale ani oni zatim po 1 dni neprisli co to dela.. Zjistili ale jednu vec a to ze je vyreceny silentblok motoru. A tu se chci zeptat muze se takhle ten silemac projevovat? Pri rozjezdech bych rekl ze jjo ale to zataceni mi nepasuje... Nemuzu dohledat cenu silentbloku motoru u 2.8v6. Ma nekdo moznost zjistit? Diky za poznatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Já měl taky problémy s tím klepnutím při prudkém rozjezdu nebo prudkém brždění. Ale při zatáčení mi to teda nedělalo, ani na nerovnostech. Ty silentbloky motoru mi dělali, dělali 2, a z faktrury čtu 1417,- ks origo díl. Teď už mám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 28. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Ty udelam taky a uvidi se no. Jeden s htdroluzkem je vtreceny tak se vyneni. Mozba i prevodovku rovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 29. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Tak auto ze servisu doma. Klepani pretrvava. Vse je pevne a dotazene. Nic neni volne. Kdyz je auto volne na brzde dela to taky. Jedina vec co ska videt ze levy silemac motoru je ko. Pristi patek se vymeni oba. Muslim ze tim to ale nebude ale uz opravdu nevim. Vymenili mi alespon trubku nad vanou od chladice. Byla vyzrana ale docela me prekvapila doba prace jakou to jejich technik delal 5.5hod na shozeni narazniku a steny a slozeni mi prijde dost.. Docela se bojim jim dat vymenit to ulozeni. Aby mi nerekli treba 5tis za praci. Nenapada nekoho neco na co se zamerit u toho kleoani? Teeba SUPa? Zatim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Tak ja mam obdobny problem mne to robi pri akceleracii buchne alebo lupne ale nieje to ako by kov o kov .... robi mi to aj na prevodom stupni 1, 2, 3, pri 4,5 tiez ale musia spadnut otacky a tak do toho pridam plyn a lupne.... tiez neviem prist co to moze byt myslel som si ze to bude naprava... vymenil som celu napravu, pruziny, tlmice, ulozenia a stale to lupe a bucha... ide mi to ako keby od spolujadzovej strany. pri zatacani do lava to tiez lupne ked akcelerujem ale tam to lupne uz silnejsie... prosim pomoze mi co to moze byt ... typujem to na axialnu tyc na druhy tyzden budem prezuvat tak skusim s nou pohnut ci bude mat volu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sc0ttY Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Mě to dělalo taky, při rozjezdu i brždění, hodně bylo slyšel loupání při rozjezdu na vytočený plný rejd. Měl jsem prakslou prachovku na homokloubu. Po výměně celého kloubu zas vše v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 to je ine ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 14. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Vyreseno vymeneny oba hydroluzka motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 ja uz objednane hydroluzka tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 po vymene silenblokov na motore a prevodovke auto prestalo lupat a pocit ako keby uplne ine auto ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.