bedeker Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 (editace) Ahojte viete poradit, ako mám demontovať plastový SPODNÝ (šedý) kryt stĺpiku medzi prednými a zadnými dverami zakrývajúci navájač predných pásov, vodič/spoluijazdec. Potrebujem sa dostak k navyjáku bezp. pásu vodiča. Ten spodný kryt ma vnútry dva úchyty a vyzera to ako keby to bolo treba ťahať hore a nie iba vylupnuť (ťahať k sebe) ako tu hornu časť s posuvným nastavovačom výšky pásu. Vid obrázky. Ďakujem za pomoc. Editováno: 29. Říjen 2015, autor: bedeker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 (editace) No vrchnú časť toho spodného plastu vycvakneč ťahom od stĺpika (smerom k sedačke). Potom spodok odistíš ťahom smerom nahor. Ale pozor aj na plasty prahov. Tie sa s ním na spodku prekrývajú Editováno: 29. Říjen 2015, autor: zelo7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 29. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Cau zelo, si si istý, že ta vrchná časť toho šedeho plast krytu ako na obrázku označené šípkami sa má uvolniť ťahom od stlpika? To upnutie sa mi zdalo, ako kedy to trebalo ťahať hore, viď foto s dvoma šípkami, prva zprava. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Zelo pise spravne, tahom od stlpiku. Ale osobne by som najprv vycvakal tie prahy, lebo sa prekryvaju s tou spodnou castou B stlpiku a mozes to ulomit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Hej, ťahom od stĺpiku - tam kde máš nakreslené tie šípky sú dva také plechové príchytky ktoré sú nasunuté do otvoru v karosérii. Len sa toho neboj. A ako Kyselinka hovorí, dobre je najprv začať s tými prahmi. Tie držia na rovnakých plechových príchytkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 29. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Ok, dik za rady a potvrdenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.