Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahojte viete poradit, ako mám demontovať plastový SPODNÝ (šedý) kryt stĺpiku medzi prednými a zadnými dverami zakrývajúci navájač predných pásov, vodič/spoluijazdec. Potrebujem sa dostak k navyjáku bezp. pásu vodiča. Ten spodný kryt ma vnútry dva úchyty a vyzera to ako keby to bolo treba ťahať hore a nie iba vylupnuť (ťahať k sebe) ako tu hornu časť s posuvným nastavovačom výšky pásu. Vid obrázky. Ďakujem za pomoc.

post-61018-0-49391000-1446122770_thumb.j

post-61018-0-73353700-1446122784_thumb.j

post-61018-0-70988000-1446122797_thumb.j

Editováno: , autor: bedeker
Vloženo (editace)

No vrchnú časť toho spodného plastu vycvakneč ťahom od stĺpika (smerom k sedačke). Potom spodok odistíš ťahom smerom nahor. Ale pozor aj na plasty prahov. Tie sa s ním na spodku prekrývajú

Editováno: , autor: zelo7
Vloženo

Cau zelo, si si istý, že ta vrchná časť toho šedeho plast krytu ako na obrázku označené šípkami sa má uvolniť ťahom od stlpika? To upnutie sa mi zdalo, ako kedy to trebalo ťahať hore, viď foto s dvoma šípkami, prva zprava. Dík.

Vloženo

Hej, ťahom od stĺpiku - tam kde máš nakreslené tie šípky sú dva také plechové príchytky ktoré sú nasunuté do otvoru v karosérii. Len sa toho neboj. A ako Kyselinka hovorí, dobre je najprv začať s tými prahmi. Tie držia na rovnakých plechových príchytkách.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...