Sc0ttY Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Zdravím, jelikož nevím jestli se jedná vůbec o závadu a nevím přesně o jakou jestli mechanickou nebo elektrickou, tak se předem omlouvám jestli to dávám špatně. Zkusím popsat situaci. Když dojedu na místo a vypnu motor. Následně za nějakou chvíli nastartuju, tak mi ručička palivoměru z ničeho nic se posune směrem k 0 ale ne úplně, pokud tam ovšem není jedna čárka, pokud je tak rovnou blikne rezerva. I když mám třeba půl nádrže, tak stejně se posune třeba o 2 čárky a změní se i dojezd jako by ta nafta tam ani nebyla.. Za chvíli jízdy se ale pomalu začíná vracet zpátky. Nevím vůbec co to je a jestli je to normální.. Třeba musím motor nechat chvíli běžet po jízdě aby se to nějak vrátilo zpátky do trubek nebo nevím Dělá to nepravidelně takže vůbec nevím co mám čekat jestli je to normální nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.