turbokluk Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 (editace) Zdravím pročetl jsem par přizpěvku na toto téma a docela mě to nadchlo. Pravě mě čeká zpracováni Bakalařske prace s tematem na konstrukci automobilu, A ponědž jsem majitelem Superba AWX s 5kvaltem ktrery mi moc nevyhovuje rad bych tu praci napsal o přestavbě. Jednalo by se tedy o upravu popřipadě přestavbu převodovky s cílem optimalizovat posledni rychlostni stupen pro dalniční rychlosti, Tzn. Aby na 6ku při rychlosti cca 130-140km/h motor točil idealni otažky při kterych bude mít nižší spotřebu. Jak jsem se už dočetl na passata se vyraběla 5kvalt převodovka v 6kvalt skříni kde by tedy mělo být možne přidat ozubeni. Je to pravda?, pasuje převodovka na superba, dá se sehnat? řešil to už někdo? Budu vděčny za jakékoliv info, klidně i kontakt na někoho kdo s tim ma nějaou zkušenost nebo o tom sveho času třeba jen přemyšlel. Chtěl bych si dopředu udělat trochu přehled co vše bude nutné pořešit. Kde by se dal najit přehled převodových poměru jak je má Vojta v tematu nahoře? Ve vysledku bych se chtěl dostat k upravene převodovce jež namontuju do auta a odzkoušim. Děkuji za jakékoli podněty k tématu. Kupec Editováno: 9. Listopad 2015, autor: turbokluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokluk Vloženo 9. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=31969&highlight=%9Aestikvalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.