Leit Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 (editace) Zdravím Mam problem s Feliciou 1.3 lpg 50kw R.v. 1995 V aute je autoalarm bohuzial neviem vyrobcu nedaval som ho tam ja... Problem je v tom ze nemozem auto nastartovat nejde mi vypnut alarm pomocou dialkoveho , pri zapojeni baterky sa rozblikaju svetla a diodka v aute na alarm stale blika a pri otvoreni dveri pípa. Ked dam klucim do prvej polohy nic sa nedeje a ked dam do druhej auto startuje no nechyti blokuje ho alarm... Mohli by ste mi poradit preco zrazu jedneho dna ten alarm nejde vypnut dialkovym ovladacom? popr. ako ho odpojit , vyresetovat? alebo zistit co to je za autoalarm.. Dakujem za pripadne rady a ospravedlnujem sa no v autach sa nevyznam Editováno: 18. Listopad 2015, autor: Leit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 A baterka na dálce je OK? Má kontrolku? Kolik má tlačítek. Hoď foto dálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leit Vloženo 19. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 A baterka na dálce je OK? Má kontrolku? Kolik má tlačítek. Hoď foto dálky. Baterku som tam daval hned novu svieti dobre.. 2 tlacitka vzadu na dialkovom napisane made in usa... http://www.imgup.cz/image/o4M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leit Vloženo 19. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 (editace) ten autoalarm je asi: Autoalarm CA-320F / CA-321F Je mozne ho nejak jednoducho vypnut odpojit aby nefungoval 2000kč za demontaz alarmu je trochu zbytocne moc.. Editováno: 19. Listopad 2015, autor: Leit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 http://www.jablotron.com/cz/pro-montazni-partnery/ke-stazeni/manualy/autotechnika/autoalarmy/ Každý elektrikář ti to vyndá, nebo zruší pouze blokování starteru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leit Vloženo 19. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 (editace) Cital som ze ked dam klucik do druhej polohy a podrzim na 5sekund tlacidlo na dialkovom tak sa dialkove ovladanie ,, zosynchronyzuje a skalibruje" moze mi to pomoct? aj ked mi v druhej polohe nesvietia kontrolky.. Editováno: 19. Listopad 2015, autor: Leit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Může. Ale taky jsem četl, že je v autě nějaké tlačítko s kterým se to dělá. Ale centrál ti chodí ne? Co jsem to hodil do googlu, tak je to docela poruchový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Zkus dálku podržet se zapalováním nějakou dobu a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leit Vloženo 20. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 tak dnes rano siel alarm vypnut bez problemov z nicoho nic zrazu ide.. no aj tak zajtra idem do servisu to dat odmontovat Dakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 NZ. Na dálku je vše problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.