Rostakd Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Ahoj kluci kde ma superb ve predu odtokove kanalky ? Zateka mi do auto ke spolujezdi pri sundani koberce bylo videt jak to tece z vrchu. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 V prostoru pod stěrači. Dá se z toho vyrazit nějaká průchodka aby se to neucpávalo, ale už si to moc nepamatuju, jak jsem tu o svého Passata před x lety dělal (stejné jako u SI). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 (editace) Ajajaj, stačí pohledat fórum, dával jsem tam i fotky, kde přesně jsou (jeden pod akumulátorem a druhý pod posilovačem):http://forum.skodahome.cz/topic/18113-nefunk%C4%8Dn%C3%AD-osv%C4%9Btlen%C3%AD-interi%C3%A9ru/ Takže admin klidně může zamknout nebo sloučit Editováno: 30. Listopad 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.