Publikováno Prosinec 8, 20159 r Zdravím chalani.. mam problem s osvetlením kufra... nefunguje.. žiarovka je ok.. Skúšal som ju meniť ale pri kontakte s plechom preblikla a hneď vypálila poistky na central ... neviedeli by ste mi poradiť?? Ďakujemm
Prosinec 9, 20159 r 1. mikrospínač na zámku víka (ukazuje maxík otevřený kufr?) 2. zkontrolovat všechny známé studené spoje pod sedačkou řidiče a i před zadní sedačkou (viz vlákno nefunkční vnitřní osvětlení a komfortka) 3. kontrola kabeláže k víku kufru. Vede po levé straně od pantu. Je to klasický problém, podobný kabeláži ke dveřím (kabely se častým používáním lámou) Čalounění víka kufru pryč, dále čalounění na levé straně v kufru, celý svazek vytáhnout, fyzicky zkontrolvat a proměřit Akcička na půlden
Prosinec 9, 20159 r Autor Ahoj.. práve že neukazuje tak jak u šoferovych dverí... mikrospínač sa dá samostatne objednať? Neviem či to s tym suvisí ale než som auto kupil podla mna sa snažil niekto do auta vlamať lebo su vylomene oba zamky aj na šoferovych dverach aj na kufry...
Prosinec 10, 20159 r Tak to je jasné Mikrospínač se dá koupit zvlášť, já spíše doporučuji rovnou koupit celý zámek
Prosinec 10, 20159 r Autor a čo sa týka toho zámku (vložky zámku) dá sa kúpiť z druhého a auta a prerobiť? niekde som čítal že sa to dá.. alebo dať vyrobiť nové vložky? ale to bude asi mastné?!
Prosinec 11, 20159 r Ano, dá se to u zámečníka. Škodovku zkoušet asi nemusíš, buď by se Ti snažili prodat celou sadu zámků, nebo to bude ranec Jsem sice proti záslepkám, ale v tomto případě bych to řešil bez zámku Jinak u kufru i dveřích je zámek a vložka zvlášť, což znamená, že při výměně zámku se nemění vložka Postup výměny najdeš v DP, nebo na tomto fóru Upraveno Prosinec 11, 20159 r od SUP1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.