Majkl22 Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Zdravím,jsem tu nový,takže nevím,jestli se to tu řešilo,či ne. Mám týden starou octavii s infotainmentem Swing s dotykovým displejem. MF volant,ze kterého mohu pouze přijímat hovory nebo volat na kontakty,které jsem přijal. Bohužel nemohu listovat v seznamu,neobjevuje se.Snad je to tak v pořádku,ale potom strácí smysl mít MF volant,když musím kontaky,kterým chci volat, hledat na infotainmetu.Díky za radu.Majkl22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Cau. mam to rovnako. Ja si myslim ze to je naschval aby si si kupil hlasove ovladanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbis 8543 Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Cau lidi.Dokáže mi někdo poradit???Mám autoradio Bolero a nejdou mi zkopírovat kontakty z WP(nokia 520).Když chci volat,musím najít kontakt v tel. a vytočit číslo.Syn má Samsung a funguje to normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Mam presne uvedenu Lumiu a pri prvom parovani telefonu sa ma system pytal,ci chcem povolit stiahnut kontakty a obrazky.Odklikol som ano a mam ich tam.Myslim,ze v menu Bolera je aj polozka na automaticku aktualizaciu kontaktov,takze pri kazdom novom pripojeni si ich automaticky zaktualizuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbis 8543 Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Díky za info.Zkusím to prohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 (editace) To Majkl22:Pokud mas maxidot tak lze v telefonním seznamu normálně listovat. Editováno: 8. leden 2016, autor: o3viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 To Majkl22:Pokud mas maxidot tak lze v telefonním seznamu normálně listovat. A jak? dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Mám sice columbus, ale s kontakty jsem měl taky problém. Zkopírovalo se jich jenom šest a víc nic. Nakonec jsem zjistil, že byl problém v nastavení telefonu (Android). Už nevím přesně kde to bylo, ale zkuste projít nastavení telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Chlapi, beru zpět. Nechal jsem se unést. V OIII lze na maxidotu listovat pouze v seznamu volání. Listovat v seznamu kontaktů šlo u mé staré služební OII FL. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Ahoj Na O III Bolero (aktualni verze FW) s iPhone IOS 10.2.1 se mi nesynchronizuji všechny kontakty. Vypadá to, že se synchronizuji dle abecedy, ale synchronizace končí někde u písmene S. Stav kontaktu v paměti Bolera je cca 1450 z dostupných 2000. Vše ostatní ( hovory, ...) se synchronizuje bez problémů. Nemáte s tím pls. zkušenost. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.