Libiss Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Zdravim, když jsem se rozhodoval jaké auto Octavia byla jasna volba. Akorád jsem narazil na problém. A to Octavia I vs Octavia II. Tak nejak jsem na ne koukal s jsou tam cca drobne detaily. I je na letnakach a II na zimakach. Oboji na elektronech. A tak se ptám kterou by jste mi doporucili a proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Takhle se to nedá moc srovnávat - obecně je smysluplnější při podobné ceně koupit novější model (je prostě lepší). V jakém stavu jsou konkrétně tato dvě auta a kolikrát mají přetočený tachometr ale nikdo z nás netuší...Předpokládám, že ty rozdíly mezi auty určitě drobné nebudou. Zajímej se o historii vozu a její doložitelnost záznamy ze servisů, pojišťoven a STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.