HudaloKV Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Zdravím všechny, setkal jste se už někdy někdo se čtyřpísty na superbu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Zdar, sice ne, ale na S1 jsou brzdy hodně poddimenzované a jestli vyměníš předek i zadek, jedině tomu prospěješ. Pokud se do toho pustíš, moc mě to zajímá a nezapomeň o tom poreferovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HudaloKV Vloženo 25. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Tak předek už mám vyměněný od minulého majitele, ale musím říct že je to dost drahý. Jenže když už to tam je měnit zpět na S1 nehodlám a zkusím se pustit obci zadní nápravy. Co se týče předních je to origo kit, ale jsem si jistí ze to není original pro superba, protože jen brzdove destičky co jsem kupoval původně patří do tuarega a celej ten systém je veliký i kotouče jsou special a úplně jiný rozměr než na do sp 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 No, buď jedině rád, odpadne Ti problém s kroutícíma se kotoučema Pořádné brzdy jsou jedině plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HudaloKV Vloženo 29. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Sledoval jsem bazos. A viděl jsem brembo i na zadek, ale možná spíš uvažuji o origo predkach a že bych je mohl šoupnout dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Někdo už to tady takto udělal, předělat se to rozhodně dá. Bohužel už si za boha nevzpomenu, kdo to byl a kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HudaloKV Vloženo 2. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Škoda. Ale teď mám spoustu jiných věcí co musím udělat. Takže zadek zatím nechám origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 no co tak vim, tak i Wladi předělával brzdy, teď si nejsem jistej jestli i Stanli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Wladi měl připravene z audiny RS6 ale jestli uskutečňil montáž to už nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HudaloKV Vloženo 12. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Teď řeším spíš výměnu předních koutouču, je možná výměna i za jiné kotouče nebo to opět musí být brembo sport. Jako 15-20 za koutouče nedám.. díky za odpověď a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HudaloKV Vloženo 26. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Ahoj rad bych se optal, dá se zamenit kotouč 312x28 za 312x25?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Da sa. Trochu horsie to moze byt pri velmi zjazdenych platnickach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HudaloKV Vloženo 27. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Nikde nemůžu sehnat rozměr kotouče 312x28-32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.