Publikováno Prosinec 24, 20159 r Zdravím všechny, setkal jste se už někdy někdo se čtyřpísty na superbu??
Prosinec 25, 20159 r Zdar, sice ne, ale na S1 jsou brzdy hodně poddimenzované a jestli vyměníš předek i zadek, jedině tomu prospěješ. Pokud se do toho pustíš, moc mě to zajímá a nezapomeň o tom poreferovat
Prosinec 25, 20159 r Autor Tak předek už mám vyměněný od minulého majitele, ale musím říct že je to dost drahý. Jenže když už to tam je měnit zpět na S1 nehodlám a zkusím se pustit obci zadní nápravy. Co se týče předních je to origo kit, ale jsem si jistí ze to není original pro superba, protože jen brzdove destičky co jsem kupoval původně patří do tuarega a celej ten systém je veliký i kotouče jsou special a úplně jiný rozměr než na do sp 1
Prosinec 26, 20159 r No, buď jedině rád, odpadne Ti problém s kroutícíma se kotoučema Pořádné brzdy jsou jedině plus
Prosinec 29, 20159 r Autor Sledoval jsem bazos. A viděl jsem brembo i na zadek, ale možná spíš uvažuji o origo predkach a že bych je mohl šoupnout dozadu
Prosinec 30, 20159 r Někdo už to tady takto udělal, předělat se to rozhodně dá. Bohužel už si za boha nevzpomenu, kdo to byl a kdy
Leden 2, 20169 r Autor Škoda. Ale teď mám spoustu jiných věcí co musím udělat. Takže zadek zatím nechám origo
Leden 2, 20169 r no co tak vim, tak i Wladi předělával brzdy, teď si nejsem jistej jestli i Stanli...
Leden 12, 20169 r Autor Teď řeším spíš výměnu předních koutouču, je možná výměna i za jiné kotouče nebo to opět musí být brembo sport. Jako 15-20 za koutouče nedám.. díky za odpověď a rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.