Forewer201 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Ahojte skodovaci .. mam taky problem s elektrikou ze ked vytahnem klucik zo spinacky tak mi stale ide napetie do ventilatora kurenia ( normalka otocim 1234 fuka otocim spet 4321 vypnem ) dalej zistil som ze na tlacitku vyhrev zadneho okna mi stale ide napetie a kontrolka svieti na zlto akoby vyhrievalo okno + spetaky.. funguju mi dalej stierace .. neviem kde hladat chybu .. dorabane veci v elektrike : osvetlenie LED dveri pri otvoreni svieti pod nohy vsetky 4 dvere .. a LED do kufra - osvetlenie kufra .. vsetky LED su zaizolovane original zaliate IP 40 .. neviem kde hladat chybu a rozoberat pol auta koli elektrike dost narocne v takomto vonkajsom prostredi .. poradte mi niekto ,, Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Forewer201 Vloženo 5. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2016 kto mi pomoze ktory kontakt na co sluzi ,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.