mates fz1 Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Ahoj,začlo mi klepat od zadní nápravy, vyměnil jsem tlumiče i s dorazy a gumové uložení pružin a pořad mi neco při hrbolech na ceste vzadu klepe, jde to jakoby od pz kola. Silembloky napravy vypadají ok. Nemáte nekdo zkusenost co by to mohlo být...??? dost mi to vadí Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Silentbloky můžou vypadat, ale nemusí být dobré Tam už totiž není co by mohlo bouchat, pokud jsou veci, co jsi tam dal, v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates fz1 Vloženo 17. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Zkusim na to kouknout, potrebuji na to nejake specialni naradi nebo to udelam v garazi svepomoci??? mate nekdo zkusenost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Uděláš si to i sám, systém je stejný jako třeba na Fabii, jednoduchý systém. Sundáš zadní třmeny (můžeš je nechat viset na hadičkách-resp.přifazetkuj ke kastli, ať ti třmeny na nich nevisí), podložíš heverem zadní nápravu a povolíš dole tlumiče. Nezapomeň na kabely ABS, opotřebení brzd.destiček a pokud máš xenony, tak povolit čidlo. Prostě vše, co drží na nápravě. Jinak v DP podvozek, kapitola 42-2 - tam, je to perfektně popsáno. Není defakto co pokazit, je dobré mít k ruce někoho, kdo Ti tam pak nápravu pomůže znovu nasunout, ale dá se to i v jednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates fz1 Vloženo 18. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Super díky, nema nekdo tip nebo odkaz na tu DP???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 http://forum.skodahome.cz/topic/102140-d%C3%ADlensk%C3%A1-p%C5%99%C3%ADru%C4%8Dka-a-u%C4%8Debn%C3%AD-pom%C5%AFcky-superb-i/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.