davcatuma Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Zdravím klubáky. Omlouvám se zda jsem někde něco přehlédl, ale celý den hledám, googluji a beznadějně. Jde o motor 2.0 tdi BKD 16V a studené starty. První ranní start je špatný auto jako na 2 až 3 válce a potom chytne. Po ujetí krátké cesty a odstavení třeba na 10 minut je start opět šílený. Po zahřátí je na brnk. Vyměnil jsem pal. vedení + vložku filtru a nakonec i celou nádobku. Jedna hadička prolínala a usuzoval jsem padání nafty, jelikož více to dělá na rovině a motorem do kopce. Při plné nádrži to ani tak nedělá ale jak trochu ubude problém je na světě. Dnes jsem to prolízal a narazil ve skupině 4 v 2 políčku na číslo 7.1BTDC a dle bubliny je to špatně. Jenže nikde nemohu najít o co jde a jak to lze ovládat, nebo zda to napovídá např. o špatném tandemu? Netušíte někdo kde by ještě mohl být problém? vstřiky jsou OK, vačka na O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.