davcatuma Vloženo 15. leden 2016 Vloženo 15. leden 2016 Zdravím klubáky. Omlouvám se zda jsem někde něco přehlédl, ale celý den hledám, googluji a beznadějně. Jde o motor 2.0 tdi BKD 16V a studené starty. První ranní start je špatný auto jako na 2 až 3 válce a potom chytne. Po ujetí krátké cesty a odstavení třeba na 10 minut je start opět šílený. Po zahřátí je na brnk. Vyměnil jsem pal. vedení + vložku filtru a nakonec i celou nádobku. Jedna hadička prolínala a usuzoval jsem padání nafty, jelikož více to dělá na rovině a motorem do kopce. Při plné nádrži to ani tak nedělá ale jak trochu ubude problém je na světě. Dnes jsem to prolízal a narazil ve skupině 4 v 2 políčku na číslo 7.1BTDC a dle bubliny je to špatně. Jenže nikde nemohu najít o co jde a jak to lze ovládat, nebo zda to napovídá např. o špatném tandemu? Netušíte někdo kde by ještě mohl být problém? vstřiky jsou OK, vačka na O. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.