Powerbull64 Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Zdravím hošani, tak dneska jsem si trochu hrál z vagem po zjištění závady nízkotlaká regulace tlaku paliva P310B mi to pořád nedá spát, a nechce se mi povyměnovat 10 věcí než najdu tu správnou. Co by to mohlo být? ... Podle tohohle videa co jsem zkoušel ... Mám tlak max 5.10 víc né. a tady skáče až k 6 ... Myslíte že to vypadá na pumpu v nádrži? ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurde23sp Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Ahoj, rád bych se zeptal, zda-li jsi tenhle problém nějak vyřešil. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Taky by mě zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.