kacer1 Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Setkal jste se někdo s mokrým kobercem u řidiče u středového tunelu? Vlhký je jen flek asi 20x20cm. U prahu dveří je suchy? Mám gumové rohože a voda z nich nenetekla pod ně. Připadá mi jako by voda natekla průduchem topení, v servise jsem zatím nebyl nemám čas a hlavně to celý rozhrabou a uz to nebude jako z fabriky. Díky za případné info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 A je to jenom voda nebo fridex.Dá se to zjistit tím,že to koštneš.Ale jenom trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Ešte to tak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 14. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Také mě napadlo zda to není z topení ale voda se neztrácí. Zatím jsem nekoštoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netrat Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Zdravím. To se mi stalo u mojí první Fabie. Bylo to tím, že byl ucpaný odtokový kanálek na vodu pod čelním sklem. Voda neodtékala pryč, přetekla do topení a občas to proteklo kolem pracho-pylového filtru spolujezdci na nohy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.