kacer1 Vloženo 13. Únor 2016 Vloženo 13. Únor 2016 Setkal jste se někdo s mokrým kobercem u řidiče u středového tunelu? Vlhký je jen flek asi 20x20cm. U prahu dveří je suchy? Mám gumové rohože a voda z nich nenetekla pod ně. Připadá mi jako by voda natekla průduchem topení, v servise jsem zatím nebyl nemám čas a hlavně to celý rozhrabou a uz to nebude jako z fabriky. Díky za případné info. Citovat
dominikg Vloženo 13. Únor 2016 Vloženo 13. Únor 2016 A je to jenom voda nebo fridex.Dá se to zjistit tím,že to koštneš.Ale jenom trochu Citovat
kacer1 Vloženo 14. Únor 2016 Autor Vloženo 14. Únor 2016 Také mě napadlo zda to není z topení ale voda se neztrácí. Zatím jsem nekoštoval. Citovat
netrat Vloženo 17. Únor 2016 Vloženo 17. Únor 2016 Zdravím. To se mi stalo u mojí první Fabie. Bylo to tím, že byl ucpaný odtokový kanálek na vodu pod čelním sklem. Voda neodtékala pryč, přetekla do topení a občas to proteklo kolem pracho-pylového filtru spolujezdci na nohy. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.