kubajs145 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Ahoj Kluk mi asi 5x zmáčknul DO a ono od té doby nekomunikuje. Jak ho mám opět spárovat zvládne to DELPHI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 (editace) Zdar při zmáčknutí tlačítka ti blikne červená dioadka ? Pokud ne tak ovladač rozeber a trošku vyhni kontakty na knoflikove baterce at poradne priléhají :-) Semtam se to může stát Pokud ano tak je třeba se mrknout do jednotky jestli ma naučený klíč :-) Delphi by to zvládnout mělo . Editováno: 26. Únor 2016, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 (editace) stiskni jaké koliv tlačítlo na klíči (DO) a otevři nejlépe ihned :-) auto tím klíčem to je z návodu :-) Editováno: 28. Únor 2016, autor: ZdeněkTr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 (editace) nebo potřebuješ 2 klíče :-) ani jeden nemusí být nakodovaný ani nemusí mít naprogramovaný imobilizér :-) stačí když je vyřezaný 1. zapni spínačku do polohy 1 - svítí kontrolky - nestartovat 2.do zámku dveří dáme druhý klíč - dveře musí bát zavřené - 3. otočíme klíčem tak aby došlo k zamknutí, během otáčení klíče stlačíme na DO, který chceme nakodovat tlačítko zamknout 4. klíč vrátíme do původní polohy 5. otočíme klíčem tak aby došlo k odemknutí, během otáčení klíče stlačíme na DO tlačítko odemknout 6. klíč vrátíme do půvpdní polohy 7. dálkový ovladač je nakodovaný 8. zkoušku DO provedeme až po vyjmutí klíče ze spínací skřínky NUTNO dodržet frekvenci DO na počtu TLAČÍTEK nezáleží lze kombinovat 2 i 3 tlačítka sám jsem takto kodoval 2 superby a jednoho passata takže to opravdu funguje :-) imobilizér pokud je nový klíč se musí přes VAG !!! Editováno: 27. Únor 2016, autor: ZdeněkTr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.