Fastet Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Po jazde po dialnici 20 km cca 130 km/h sa mi rozvietila kontrolka a upozornenie na Maxidotu nizka hladina motoroveho oleja.... spomalil som a kde sa najblizsie dalo zastavil som hned som zmeral olej no pod minimom to nebolo dotykalo sa to tych ciarok ktore su medzi min a max ... chvilku som pockal a mal som tam hladinu cca 1/4 medzi mina a max presnejsie 7 tych prerusovanych ciar z vrchu nastartoval a siel dalej no uz nie po dialnici lebo som ju presiel a potom sa to vsetko javilo ok .. kupil som si liter dolejem to do max no neviem preco to ukazalo ak tam toho oleja bolo dost dufam ze to nesuvisi s tlakom oleja v cerpadle dik za kazdu radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 témy tu sú .....treba hladať aj v iných sekciách,problém starý ako Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fastet Vloženo 14. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 ak by ma niekto naviedol bol by som rad hladam no nenasiel som tu nic dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 napr. http://forum.skodahome.cz/topic/68186-%C5%BElut%C3%A1-kontrolka-oleje/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.