Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

dobry den mam otazku kde by mohla byt chyba ked nesvieti ovladac okien na vodicovych dverach ale stredove tlacitko na detsku poistku blokovania zadnych okien svieti ale ovladace okien uz nie ???

post-42680-0-31175200-1457816272_thumb.j

A parkovacky ti svietia? Resp prepinac svetiel funguje? A u spolujazdca svieti? Potom je mozno seknuty kabel do dveri, alebo vyber ten ovladac a skusackou zmeraj ci ti tam ide napatie od svetiel, a ci tam je kostra, ak ano tak mozno studak na plosaku, alebo skoncili diody, musis ist vylucovacou metodou.

Upraveno od sven01

Ja to mam presne naopak. Ovladace oken mi sviti, aktivovana detska pojistka taky (oranzove), ale podsviceni detske pojistky ne. Podle me to bude preruseny spoj nebo LEDka.

• Autor

tak mne svieti vsetko ostatne aj prepinac svetiel a aj na spolujazcovej strane svieti dokonca na vodicovych dverach sa mi meni aj ta diodka ked stlacim detsku piostku tak svieti na oranzovo ale ovladace okien uz vobec mal som to uz aj rozobrate  a precistene bolo to trochu z oxidovane

Upraveno od branik5

• 2 týdny později...

Tak uz jsem to opravil. Byl to skutecne preruseny spoj, konkretne utrzeny odpor...

Tato LEDka nesvitila.

post-82761-0-19066200-1459103789_thumb.j

Tady jde videt utrzeny odpor.
post-82761-0-62438100-1459103793_thumb.j

Upraveno od LucasCZE

• Autor

Tak moj problem bude asi niekde v tom ze mam bud zoxidovanu cestu alebo moze byt aj to ze je jedna ziarovka na okna vyhorena a preto nesvieti ani jedna ?

post-42680-0-90821300-1459456915_thumb.j

post-42680-0-74693500-1459456943_thumb.j

Myslim, ze ty LEDky jsou zapojene paralelne, takze to nebude tim, ze by jedna z nich odesla.

Zkousel jsi merit, jestli jde napeti na ten pin pro podsvit ovladacu oken? Mam pocit, ze je to jiny pin nez pro podsvit tlacitka detske pojistky...

• 4 týdny později...
  • Autor

tak ja by som skor potreboval zistit ktory pin ovlada to osvetlenie okien lebo chyba nemusi byt len v ovladaci

Proste to rozeber (to uz jsi mel, takze to vzladnes) a potom sleduj spoje od LEDek. Tak ty piny lehce najdes, ne? ;)

• Autor

tak porucha uz opravena jednoducho napisane rozpadla sa doska jednu cestu som opravil a a ukazala sa dalsia ktora nefunguje a tak postupne bolo to cele zoxidovane po opraveni vsetkych ciest ovladac nabehol dakujem za kazdu radu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.