Tachos Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 (editace) Panove chci se zeptat na jednu vecicku. Na panelu manualni klimatizace se mi podarilo vyndat kolecko ovladani teploty ve voze.Jedna se o Octavii II FC. Vnitrkem jsem taky potocil a ted se s tim nemuzu nejak domluvit. Neni tam totiz nejaky doraz a kdyz si to nejak stelnu a nasadim ten cudlik z5 tak teplota reaguje normalne ale za chvilku mi misto studeneho vzduchu jde teply a zase naopak. Mate nekdo navod jak to opravit? Pred vytazenim to fungovalo tak jak ma. Editováno: 22. Březen 2016, autor: Tachos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Jo hochu to jsi pekne v prdeli Taky se mě to stalo (já debil ) Já to vyřešil novým panelem. Ale jde to vyřešit přes diagnostiku, protože na ní je vidět procentuální poloha toho kolečka. A podle toho bys měl bejt schopnej to seřídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tachos Vloženo 14. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 To jsem tusil ze se tam ocitnu. Na diagu jsem to mel ale stejne mi to nejak neslo. Vyresil jsem to neustalym serizovanim az jsem se s tim nakonec domluvil. Uz do toho nesahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.