Publikováno Březen 22, 20169 r Panove chci se zeptat na jednu vecicku. Na panelu manualni klimatizace se mi podarilo vyndat kolecko ovladani teploty ve voze.Jedna se o Octavii II FC. Vnitrkem jsem taky potocil a ted se s tim nemuzu nejak domluvit. Neni tam totiz nejaky doraz a kdyz si to nejak stelnu a nasadim ten cudlik z5 tak teplota reaguje normalne ale za chvilku mi misto studeneho vzduchu jde teply a zase naopak. Mate nekdo navod jak to opravit? Pred vytazenim to fungovalo tak jak ma. Upraveno Březen 22, 20169 r od Tachos
Duben 14, 20169 r Jo hochu to jsi pekne v prdeli Taky se mě to stalo (já debil ) Já to vyřešil novým panelem. Ale jde to vyřešit přes diagnostiku, protože na ní je vidět procentuální poloha toho kolečka. A podle toho bys měl bejt schopnej to seřídit
Duben 14, 20169 r Autor To jsem tusil ze se tam ocitnu. Na diagu jsem to mel ale stejne mi to nejak neslo. Vyresil jsem to neustalym serizovanim az jsem se s tim nakonec domluvil. Uz do toho nesahnu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.