Tenjeden Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Dobrý den, před časem jsem si pořídil Octavku 2012 kombi. Nevím co dělal minulý majitel, ale hlavové opěrky jsou celé špinavé, zašlé, nejde to vyčistit, tak jsem je chtěl objednat nové. Přes známého jsem zjistil podle VIN přesný název čalounění, abych to měl stejné, jmenuje se to tuším Antracit, prostě základní černá. Podle toho jsem našel a objednal "nové". Jenže teď když to došlo vidím, že ty moje mají bílé obšití na lemech a poslané mi byly bohužel asi správné, protože Antracit je prostě základní černá barva. Jak jsem psal, já mám černou látku, ale bílé švi, něco jak na RS, ale tam je to v kůži. Zvláštní je, že i když mají být z auta stejného roku, tak mají trochu jiné zapínání toho čalounění. Na netu nevím podle čeho hledat, abych našel jak se jmenuje můj potah a věděl jsem co teda přesně hledám. Dál mám strach, jestli ta moje není nějaká skládačka, když podle VIN nesedí barva čalounění sedadel. Děkuju za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 (editace) Můj dotaz bude asi úplně mimo, ale když mají jiné zapínání, nemáš tam na tom přesné potahy třeba od MAD? Že bys měl takhle specifické prošití a zapínaní na koncernovém vozu.(případně nevím, jestli neměli nějaké speciální edice) Já si nechal šít třeba MAD na sedačky do FI a je to taková kvalita, že to člověk na první pohled nepozná. Takhle třeba dopadlo, když jsem si nechal šít potahy do Fabie, na tom prvním obrázku dole originál a nahoře už přetáhlá potahem. Druhý obrázek už osazeno v autě. Editováno: 23. Březen 2016, autor: Jarys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.