p.o.d.r.y Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Zdravím mám škodu octavii 2 s originál autorádiem viz. obrázek. V menu jsem našel funkci pro připojení telefonu, ale absolutně nevím jak bych toho měl docílit. Je tedy možné k tomuto rádiu nějakým způsobem připojit chytrý telefon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 27. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 vidím na ilustračním obrázku, že nad rádiem je nějaká fíčurka na telefon. (obrázek je ilustrační jen aby šlo poznat co mám za rádio) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirikz Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Mám to podobné jako na obrázku. V autě mám rádio Stream bez mp3 a k němu připojenou handsfree sadu Parrot (toť ona "fíčurka"). Parrot se s chytrým telefonem páruje přes bluetooth a když ti někdo během jízdy bude volat, rádio se tzv. přepne do režimu Phone (ztiší se) a ty přes Parrota jen, přijmeš hovor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 27. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 jenze parrot je drahej to uz koupíš rádio celé za tu cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 K origo rádiu bys potřeboval ještě origo HF jednotku + kabeláž + mikrofon + práce tak si spočítej co je pro tebe přijatelnější když to chceš ale máš finanční omezení. Osobně bych šel origo cestou a zbytečně zakládáš další téma na toto téma Je už toho tady dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.