VAN3RKO Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Nazdar....Včera mi došiel original Blow off ventil HKS SSQV 3, ktorý som aj namontoval a počas jazdy mi stále odpojuje snímač G70 - hmotnosť vzduchu Vo vag come to vypisuje takto: 16486 - Meric hmotnosti vzduchu (G70) Signal prilis maly P0102 - 35-10 ---Sporadicky Akonáhle chybu vymažem, všetko funguje tak ako má ale po určitom čase prestane poriadne odfukovať a odpojí snímač hmotnosti vzduchu.........S original ventilom od výroby túto chybu nevypisuje, len s origo HKS...žeby už bol vadný snímač hmotnosti vzduchu? Poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAN3RKO Vloženo 1. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 A dneska mi už diagnostika vyhodila úplne inú chybu a to: 17608 - Obtokovy ventil turbodmychadla (N249) Mechanická závada P1200 - 35 - 10 --- Sporadicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.