Přejít na obsah

Zadní loketní opěrka,levé zadní dveře,kufr

FerryS

Doporučené příspěvky

Čau kluci,mám hned několik problémů se svým supem.. První problém je,že se mi zasekla loketní opěrka v zadních sedačkách a nejde vyndat,máte na to nějaký speciální grif? A když už jí dostanu ven,stejně mi nefunguje to "otevírání" a zavírání,nevíte,čím by to mohlo být? Druhá věc je,že je urvaný levý otevírání toho "otvoru na deštník",nevíte prosím,kde koupit nový? Třetí věcí je pak otevírání kufru,nejde otevřít jak zevnitř,tak dálkovým,musím jak blbec otevírat klíčkem a vypadá to blbě,skoro jako kdybych se to snažil přes kufr ukrást :kol-26: ,poradíte,co s tím? Někde jsem četl nějaká pružinka,mohl by mi prosím někdo poslat fotku?  Děkuji za odpověď.  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

První nevím, ale ten mechanismus není složitý. Sundej zadní opěrák a jsi u ní (pokud máš pevnou zadní příčku)

Kastlík na deštník bych řešil s vrakovištěm, nebo ve škodovce - ale tam to bude drahé a mám takový dojem, že to prodávájí v kuse s celým tapecem

Otevírání kufru: pružinka to není, ta naopak způsobuje to, že kufr nejde zavřít. Zjevně Ti nefunguje servomotorek. Sundej tapec a celý zámek vyndej. Vyzkoušej motorek zvlášť na nějakém zdroji nebo baterce. Pokud půjde, jdi po kabelu u levého pantu víka kufru. Pokud bude vše v pořádku, sedačka řidiče ven, pod koberec a najdi spoj třech nebo čtyřech zelených kabelů. Ty fungují na otevírání kufru. jeden kabel vede ke komfortce (klíč), další do dveří řidiče (čudl) a třetí k zámku. Popřípadě si holý spoj zkus ukostřit (přes žárovku nebo pojistku) a vyzkoušej, jestli se zámek otevře

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...