Burina Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Můžete mi prosím poradit, kde najdu regulaci hlasitosti zadních parkovacích senzorů u rádia SWING MR2016 a výbava je YETI Fresh. Hlasitost je z výroby nastavena hodně vysoko. Když jsme hledal po internetu, tak jsem jen našel možnost změny pro hlasitost, ale to je pro radio s funkcí CAR, což tato radio s touto výbavou nemá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
severo Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Neviem, či máš palubný počítač ,ale mne sa to dá nastaviť cez palubný počítač.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burina Vloženo 20. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 (editace) Mám MAXIDOT. Hledal jsem jen v nastavení radia. Do auta se dostanu až v sobotu, tak to tam prohledám. A pak dám sem vědět jak jsem uspěl. Editováno: 20. Duben 2016, autor: Burina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 jj je to v maxiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 ano je to v maxidotu,... otazkou jeste zalezi, jestli mas Multifunkcni volant a nebo jen ovladani na pacce steracu ? jde tam nastavit jak hlasitost, tak i frekvence tonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 V mém novém autě YETI s výbavou YETI Fresh, je už od výroby radio SWING ( bohužel bez funkce CAR ), multifunkční volant ( je součástí této výbavy) možnost provést tuto změnu přes Maxi DOT : MFD - Nastavení - Asistent - Volby Hlasitost nebo Frekvence tónu. PS: Z výroby byla hlasitost nastavena na stupeň 6. Podle mne stačí bohatě 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.