Publikováno Duben 20, 20169 r Můžete mi prosím poradit, kde najdu regulaci hlasitosti zadních parkovacích senzorů u rádia SWING MR2016 a výbava je YETI Fresh. Hlasitost je z výroby nastavena hodně vysoko. Když jsme hledal po internetu, tak jsem jen našel možnost změny pro hlasitost, ale to je pro radio s funkcí CAR, což tato radio s touto výbavou nemá.
Duben 20, 20169 r Autor Mám MAXIDOT. Hledal jsem jen v nastavení radia. Do auta se dostanu až v sobotu, tak to tam prohledám. A pak dám sem vědět jak jsem uspěl. Upraveno Duben 20, 20169 r od Burina
Duben 21, 20169 r ano je to v maxidotu,... otazkou jeste zalezi, jestli mas Multifunkcni volant a nebo jen ovladani na pacce steracu ? jde tam nastavit jak hlasitost, tak i frekvence tonu
Duben 23, 20169 r V mém novém autě YETI s výbavou YETI Fresh, je už od výroby radio SWING ( bohužel bez funkce CAR ), multifunkční volant ( je součástí této výbavy) možnost provést tuto změnu přes Maxi DOT : MFD - Nastavení - Asistent - Volby Hlasitost nebo Frekvence tónu. PS: Z výroby byla hlasitost nastavena na stupeň 6. Podle mne stačí bohatě 1.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.