Dogline.. Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Zdravým vás, vedle ruční brzdy na loketní opěrce je taková malá zavírací přihrádka, Když jsem vydával vnitřek loketky kvůli narovnání krytu ruční brzdy tak ta přihrádka byla zavřena a kruplo v ní a teď nedrží položí a je stále otevřená, zavřít nejde je tam pružinka. Nemáte nějaké řady nebo tipy jak to opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 (editace) Nemoc Superbu, no i když je to malinko něco jiné, ale funguje to stejně: http://forum.skodahome.cz/topic/110144-popeln%C3%ADk-v-loketn%C3%AD-op%C4%9Brce/?hl=%2Bpopelnik+%2Bnejde+%2Bzav%C5%99%C3%ADt Editováno: 9. Květen 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanoG Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 Zdravím. Nevím jestli napsat jsem nebo do již existujícího tématu, ale já to nechtěl celý rozebírat, tak jsem tam vyvrtal díru a vrazil malý zámeček. Je to zamykatelný a práce na 20 minut. Trocha měření a je to. Foto nahodím zítra, do garáže nepoběžím))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanoG Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Tak asi takhle. Možná to někomu nebude po chuti, ale...))) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 (editace) Tak jako za mě palec nahoru. Perfekt vymyšleno Tohle si nech kámo patentovat na zdejším fóru, mě se to moc líbí. Žádný bastl a ještě je to uzamykatelná přihrádka. Další výhoda je cena opravy, nemusí se to rozebírat a vypadá to i pěkně Hoď to i do tohoto vlákna: http://forum.skodahome.cz/topic/110144-popeln%C3%ADk-v-loketn%C3%AD-op%C4%9Brce/?hl=%2Bpopelnik+%2Bnejde+%2Bzav%C5%99%C3%ADt , vsadím se o co chceš, že si to podle Tvého vzoru udělá více lidí Editováno: 11. Květen 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanoG Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Já děkuji za pochvalu. Cena zámku asi 70 kč, takže za mě ok))) a bez nervů s rozebíráním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.