Byrto Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 tak poradi niekto ako ho "vylupnut" bez poskodenia toho plast. drziaka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djg Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) Menil som tie vyskace v zadu, bola to strasna babracka, drzi to ako svina. Konkretny navod ti neviem dat. Nepomoze nic len sila, ale musis davat velky pozor, aby si ten vyskac nezbavil panenstva . A ked ta mozem potesit, problem je ho dat aj spat Editováno: 12. Listopad 2006, autor: djg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Těžko říct.Chce se to podívat pod tapec. Tak jsem se tam podíval. NEJSOU To mě štve. čekal jsem, že už to bude připravené. Před Octou jsem měl 2 Renaulty, do obou jsem dával zadní repráky do kufru a kabely byly v obou natažené. Jen přišroubovat repráky a připojit konektory. Asi se na to vybodnu a nic dávat nebudu. Dal jsem si ty výškáče do zadních dveří z jiné Octy (kde fungovaly). Ale v mé nejdou. Máte nějaký tip, co zkontrolovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djg Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Skus premerat funkcnost kablov medzi radiom a zadnymi dverami, ci to nahodou nemas niekde seknute, odpojene... atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.