corrny Vloženo 15. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 tak by se musel obejit zesilovac a napojit to pres vyhybky a to bude asi pak znad na kvalite tak to radio asi prodam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 Můžu se prosím tě zeptat za kolik jsi to koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corrny Vloženo 16. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 za 6t se zarukou na rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospec202 Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 ahojte, mám trochu problém s android autorádiem z číny. Superb I facelift. Rádio jsme zapojili přes přechodku z ISO na din: +, kostra, + po klíčku, anténa, podsvícení, repro. Všechno jelo, zvuk radio ok - zadní kameru jsme zatím nezapojovali, necháme si to na jindy ... a že zkusíme zapojit ovládání na volantu přes ty key 1 a key 2 - dohadovali jsme se, že bude potřeba ten převodník na CAN, ale po dohadování jsme to chtěli aspon zkusit a zapojili jsme Key 1 bud na iso pin 1 Smart volume - ztlumení rádia (umožňuje regulaci hlasitosti dle rychlosti) nebo do pinu 2 Mute - vypnutí rádia při telefonním hovoru. Key 2 to samé bud tak nebo tak, nevybavuju si to, zkoušeli jsme to asi tak i tak. Ovládání na volantu samozřejmě nešlo a k tomu to nehrálo. Po vytažení těchto pinů to bohužel, ale taky nehraje. Zkusil jsem zapojit zpátky originál Symphony a zvuk jede. Čínské rádio jsem zkusil vyresetovat, obnovit tovární nastavení, ale pamatuje si nastavení (akorát jsem přišel o cracklou licenci sygic). Napadlo mě ho rozmontovat rádio a zkusit, jestli tam není nějaká plochá baterie a vypojit ji. Jsem z toho už zoufalý. Pokud toto nepomůže, možná je něco spálené, jinak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.