Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

čekající postel v Dragomanu ;)

20160725_210032.jpg

výhled z balkonu (ten plácek za plotem je parkoviště koupáku, ketrý je hned vedle)

20160726_074714.jpg

... no a koupák

20160726_083454.jpg

jinak rezervačka přes booking.com, cena byla 30 Euro za noc/2 osoby, nicméně bez bookingu a i inzerovaná cena na plotě je 25 Euro, takže mám již email na ně včetně telefonu, takže příště (pokud bude potřeba) zarezervuji napřímo

Aj káva mi vychladla, čítanie na jeden dych. :) 

• Autor

včera odpoledne proběhla brzká večeře v restauraci Kuma Lica (Chytrá Liška), 2x kavarma, pilješko-kuřecí a svinska-vepřová, k tomu kartofi soté, opečený brambor s česnekem a koprem a každý jedno velké apak ještě malé Burgasko nalívno bíro.

20160726_173524.jpg

• Autor

pak opět procházka, aby nám vytrávilo a navíc jsme přece jen dlouho seděli a druhá zastávka byla v našem oblíbeném Amigu, tedy těsně před tím než bylo beznadějně zaplněno

zde 2x frappé

20160726_190600.jpg

a když už máme dnes to výročí (25 let svoji), tak včera taková předpremiéra - Karnobatske Rosé, včetně kyblíku s vodou a ledem, aby nesteplalo ... toto nás upřímně na bulharské poměry překvapilo

20160726_191004.jpg

• Autor

... a málem bych zapomněl, co mě pobavilo v Sofii, Mercedes Vito s nálepkou na zadním skle ... jen nevím jestli si mám vysvětlovat asfaltkreténa jako piráta silnic či co to znamená

20160726_091903.jpg

• Autor

... no jinak tady ve dvoře parkuje krásný GTéčkový Golf

100_8009.jpg100_8010.jpg

• Autor

... jiank pro Mirka, takhle to vypadá momentálně ve dvoře. Před GTčkovým golfem stála ještě dvojková oktávka s B-čkem, ta je momentálně přeparkovaná ve vjezdu vedle obchodu. Největší starosti mi ale dělá to košické SantaFéčko, bo je to kráva velká a jakýkoli pohyb bude ve dvoře problém

100_8011.jpg

Ta kriva sklenice s tim frappe mi tak trochu pripomina tu historku "bulharsky meter" (kdysi davno za mych mladych let jeste pred revoluci bezel v tv takovy porad skryta kamera - tusim slovenska televize - a v jednom z dilu to bylo) :D

Upraveno od epo

Parada Malto.Jak bude čas tak hod auto před dvorek a výletík bude.My plánujem jet na slunečné pobřeží,byl tam jeden bar,hrala tam živá muzika,ale moderní hudbu ne ty Bulharské dechovky  a si ješte do Sozopolu.Už se to opakuje,ale dovolím si říct,že už jsme projeli všechny městečka u moře od Burgasu dolů.

• Autor

uvidíme, zatím program je, tak se mi nechce dělat tady manévry a burcovat půl baráku

Super naplanovane, ešte lepšie zrealizované, 

My sa tento rok, tiež po ročnej odmlke vraciame do Bulharska, no tentokrat žena zabukovala niečo na Slnečnom pobreží tak uvidíme. Cestu mam naplanovanú  cez  Rumunsko so štartom 6/8 kde aj chceme prespať a hlavným bodom zaujmu bude Transalpina a Brašov (Chcem si to tam pozrieť pred tým ako sa tam vyberiem raz na motorke - ak ma žena pusti :-). Vo svojej podstate je mi vlastne jedno kde skončíme, zväčša aj tak na jednej plaži dlho nevydržíme a vyražame do okolia, a tento krat to nebude inak, stale mam chuť sa vrátiť ešte raz do Istanbulu, tak uvidíme ako to nakoniec dopadne, keďže tam súčasne nie je priliž bezpečne.  Pri pohľade na dvor ako ma Malta by som asi zkolaboval, že nemožem nikam vyraziť bez toho aby som pol baraku musel nahaňať aby preparkovali. Cesta späť je naplanovana na 17/8 a tiež najpravdepodobnejšie cez Rumunsko, aby som si ešte prešiel aj Transfagaras. No to podľa nálady a aktualnej situácie.

Tak prajem príjemnú dovolenku všetkým čo už vyrazili, alebo sa len chystajú

PS: Inak ake je aktuálne more v Prímorsku? (teplota, čistota,..)

Upraveno od jozef janosik

Jozef na slunečním pobřeží jsem se byl podívat 2 krát a pokaždé tam byli řasy asi 1O metrů od pláže směrem do vody,ale jinak to tam žije pěkně.Istanbul bych zopakoval hned,ale ženu asi ani nepřemluvím,tak smůla.

• Autor

též jsme letos koketovali s Istanbulem, že bychom si konečně vyřídili i pasy, ovšem po těch výbuších a nakonec ten puč, nás to pustilo, není o co stát. No zatím každý den fouká, tak včera a dnes čerená vlajka, pouští jen na vybraných místech a jen kousek od břehu. Včera jsem večer poseděli se známými co tu jsou od min.čtrvrtka a říkali že v úterý, kdy jsme přijeli, se utopil na severní pláži devítiletý kluk a min.týden ve čtvrtek 56 letý Bulhar. No zítra zkusíme vláčkem do Kitenu, bo tam máme vyzkoušeno z roku, co jsme tu byli oběma autama (to též byly každý den vlny jako krávy) že tam to bylo klidné. Dále od známých ze včerejška víme, že jížní pláž je plná řas, sice klidno a plavej tam mezi zelenýma sr.čkama. A co se teď dívám na předpověď, vidím že o víkendu má vítr trochu zeslábnout na 2,5-3m/s a pak zase na 4-5m/s, jako včera a dnes, takže letošek opět vypadá na vlnový pobyt

• Autor

jo jinak "Béčkaři" s dvojkovým supem a dvojkovou oktávou, dnes brzy ráno odjeli domů, teď po koupačce zmizeli i dvojí slováci BB, tak nevím jestli jen na výlet, nebo též domů, takže na dvoře už to zase trochu vypadá přijatelněji

Tak u nás se to asi zitra rozhodne jak to nakonec dopadne.Já už ale i tak plánuji.Malto kolik stojí bulharská známka týdenní?Tady podle těto stránky 5E

http://www.dalnicni-znamky.com/dalnicni-znamky-bulharsko.html

já ale někde četl,že to snad zdrahlo.A co se týče cesty.tak to bude zajímavé.S těma prázdninama v Německu jsem to popletl a Bavorsko a ještě něco začíná tento víkend,takže to nasměruji asi přímo na Tompu.Backi vinogrady asi nestihnu,protože vyjedem z Havířova počítám kolem 14 hod a Horgoš kašlu.Už jsem se tam párkrát zpálil,i když to vypadalo že nejsou žádné auta. Přes Tompu jsem jel jen jednou a jestli se nepletu,tak hned za hranicema byla jedna nebo dvě benzinky s Lpg je to tak?Tam bych dojel asi na nádrž z domu,ale rád bych tam někde natankoval,ale nevím v kolik tam budu a jestli bude otevřeno,ale počítá že tam budu do21hod.Máš s tankováním v Tompě nějaké zkušenosti?

• Autor

no dle mě destidenní stojí polovic, tedy 15 Leva (7,5Euro). V Tompě nevím, tam jsem nikdy nebral, ale Tompa zcela navazuje na Subotici, upřímně jsem nikdy nepoznal, kde jedna končí a druhá zaříná, ale v Subotici je jich několik, bral jsem tam u několika různých už

• Autor

... ale teď jsem se díval na google maps a hned za hranicemi v Kelebji (srbská strana Tompy) je čerpačka EKO s LPG i nonstop provozem

Výstřižek.JPGVýstřižek1.JPG

parada.. az budes mit trochen casen, hod sem pls par fotek vln .. avubec, co jeste nespis.. ;)

Samozřejmě že né v Tompě,ale Subotici.opět jsem to popletl.A díky za odkaz,to je přímo ta,kde jsem kdysi bral.jel jsem tenkrát po dálnici až do Szegedu a pak na Tompu,ale plánovač mi ukazuje,že mám sjet už v Kecskemeth a přímo na tompu.nemáš s touto cestou zkušenosti?

• Autor

nemám, vždy jsem sjížděl až před Horgošem

• Autor

... tak je to tu jakési zakaboněné, pojedem se podívat do Burgasu ... do odpoledne se to zatím probere

Tak ta P... šéfka od ženy,jí ještě neřekla jestli tu dovolenou dostane,že snad v pondělí se vyjádří.Doma už je trochu napjatá atmosféra,tak počkáme jak to dopadne,ale balit se vše zařizovat v pondělí večer a v uterý ve 14 hod vyjet,to bude jen tak tak.Mám rád rychlé akce,ale tohle je i na mne trošku rychlé:D

• Autor

tak to je na nervy, taková nejistota :huh:

jinak včera se to vyjasnilo už před naším odjezdem do Burgasu, ale už jsme byli nachystaní, tož jsme jeli. Těsně před námi přijeli dvojí Bulhaři, ovšem ti jedni mají auto GB. Dnes ráno moře jako rybníček, zelená vlajka, foukalo nepatrně od pevniny, pak se to otočilo a foukalo od moře, takže menší vlny, ale stále zelená.

• Autor

Konečně jsem se tady dostal na internetové bankovnictví, s tím katastrofálním internetem co tu letos je :angry:. Když už mě to milostivě otevře stránky, tak už se nedostanu na zadání mobilního klíče do nového okna a když už se náhodou překlenu přes obojí, vypadne internet přesně v momentě, když už má najet bankovnictví.

ceny PHM cestou do BG

Slovensko - Malacky T a M    0,389E/l   10,84 Kč

Srbsko - Sombor Lukoil    67,70DIN/l   15,28 Kč

Bulharsko - Dragoman   0,86Leva/l   12,27 Kč

mýtné v Srbsku 290 a 730 Dinárů, tedy, 65,51 a 164,75 Kč. Měsíční BG známka  30 Leva, tedy 427,63 Kč.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.